Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Pepe, moment fabulos și plin de emoție, transformat în Aurelian Andreescu

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Pepe s-a transformat în Aurelian Andreescu și a interpretat piesa "Oameni".

Pepe pe scena Te cunosc de undeva Galerie
În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Pepe s-a transformat în Aurelian Andreescu | Antena 1

Pepe a primit o provocare din partea lui Ruli în cea de-a XIV ediție a sezonului XVI "Te cunosc de undeva!", însă a fost foarte sigur pe propriile sale forțe și a dat tot ce a putut pe scenă. Se pare că piesa "Oameni" a fost una pe gustul lui și i s-a potrivit perfect.

De asemenea, artistul a avut parte de o transformare dificilă, însă a intrat perfect în pielea personajului și a impresionat pe toată lumea cu timbrul vocal, cât și cu interpretarea spectaculoasă.

Concurentul a fost extrem de entuziasmat atunci când a aflat că se va transforma în Aurelian Andreescu: "În sfârșit am și eu o piesă pe care o cânt cu drag"

Pepe, transformare fabuloasă pe scena "Te cunosc de undeva!"

Pepe a intrat pregătit pe scenă și a oferit un moment plin de emoție, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Acesta a ținut cont de toate sfaturile pe care le-a primit din partea juraților și a făcut un moment fabulos.

Concurentul a înduioșat jurații cu piesa "Oameni", dar și pe ceilalți concurenți de la canapea. Liviu Vârciu a cerut să mai cânte încă o dată piesa pentru ca tot ce s-a întâmplat pe scenă a fost magic și a scos la iveală o mulțime de emoții.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Pepe, transformat în Vali Vijelie, a adus Zanzibarul în România

"Eu zic să o mai dea o dată pentru sufletul nostru", a spus Liviu Vârciu.

De asemenea, felicitările și laudele din partea juraților nu s-au lăsat prea mult așteptate.

"Ce bucurie! Ești omul potrivit la locul potrivit. Sunt onorată că sunt aici în fața ta.", i-a spus Ozana Barabancea.

Concurentul a devăluit că a fost un personaj dificil pentru el din punct de vedere vocal, însă și-a dorit din prima clipă să îl aducă pe scena "Te cunosc de undeva!", chiar dacă îi era frică de el: "Din punctul meu de vedere, Aurelian Andreescu este cel mai dificil personaj din punct de vedere vocal, și personajul cu cea mai mare creutate, dar personajul pe care ți-l dorești cumva, ti-e frică de el, dar totuși ti-l dorești, e provocarea aia supremă!"

Pepe a adus pe scenă una dintre cele mai mari voci masculine românești și a reușit să îl interpreteze perfect pe Aurelian Andreescu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Pepe se transformă în Rick James și face senzație cu piesa "Super Freak"

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut spectacol pe scenă, transformați în Nicu Cov... Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Radu Ștefan Bănică, transformat în Cristian Paţurcă, i-a făcut pe jurați să plângă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x