Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Pepe se transformă în Rick James și face senzație cu piesa "Super Freak"

În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Pepe se transformă în Rick James și interpretează piesa "Super Freak".

Pepe, într-o ținută neagră, cu pieptul dezgolit, transformat în Rick James, în gala pieselor de top de la Te cunosc de undeva!, lângă 2 dansatoare Galerie
Pepe s-a transformat în Rick James, în gala pieselor de top de la Te cunosc de undeva! | Antena 1

Se pare că gala cu numărul XII i-a adus lui Pepe o surpriză de proporții mari în adevăratul sens al cuvântului. Artistul are de interpretat o piesă destul de dificilă pentru care a repetat din greu, iar cei care l-au ajutat cu sfaturi au fost Ozana Barabancea și Cristi Iacob, dar și coregrafa emisiunii.

Concurentul a primit o provocare mare, însă i-a făcut față cu brio și a intrat rapid în pielea personajului. Juratul a fost cel care l-a sfătuit în culise să fie liber și să danseze așa cum crede el că trebuie.

Pepe, show de proporții mari pe scena "Te cunosc de undeva!"

Deși a avut o transformare foarte grea, iar coregrafia i-a dat câteva dureri de cap, Pepe a urcat pe scena "Te cunosc de undeva!" entuziasmat și cu foarte multă energie. Încă de când a început să cânte, jurații au rămas cu gura căscată, iar nimeni nu s-a așteptat la un moment atât de impecabil.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Mirela Vaida s-a transformat în Pepe și a impresionat jurații. Ce a intimidat-o

Personajul său a fost unul extrem de savuros și a atras imediat toată atenția celor din jur, inclusiv a telespectatorilor. Andreea Bălan a fost extrem de încântată de mișcările libere ale concurentului și i-a urmărit cu atenție momentul.

La final, Pepe a primit o mulțime de aplauze, semn că momentul său a fost pe placul tuturor, însă artistul nu a lăsat lucrurile așa. Concurentul l-a aruncat pe Cosmin Seleși chiar în patul care se afla în platou, iar gestul său a fost de-a dreptul amuzant.

"Ești nebun frățioare! N-am ce să fac, un pic exagerat, dar nu m-a deranjat foarte mult. E ok, nu am ce să zic, trebuie să mă gândesc la detalii.", a spus Cristi Iacob.

Andreea Bălan a ținut să îl contrazică pe colegul său și i-a mărturisit concurentului că nu a fost deloc exagerat, pentru că în anii `80 aceste mișcări spontane erau la modă.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Pepe se transformă în Grace Jones - I´ve seen that face before

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Rihanna și face un moment de excepție... Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Emilia Popescu, transformată în Inner Circle, surprinde pe toată lumea cu vocea ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Andreea Bălan, peripeții la miezul nopții. Jurata Te cunosc de undeva! nu a putut intra în casă la întoarcerea de la filmări

Andreea Bălan, peripeții la miezul nopții. Jurata Te cunosc de undeva! nu a putut intra în casă la întoarcerea de la filmări

Andreea Bălan a fost nevoită să arunce cu obiecte în geam la miezul nopții. Jurata s-a confruntat cu o situație neplăcută când s-a întors de la filmările Te cunosc de undeva!

Joi, 29.02.2024, 13:14
Primul bonus al sezonului 20 se acordă sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!

Primul bonus al sezonului 20 se acordă sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!

Seară încărcată de emoţie sâmbătă, de la 20:00, la Te cunosc de undeva!. Pentru prima oară în sezonul 20, unul dintre juraţi va folosi bonusul de 100 de puncte care va aduce cu sine o schimbare drastică a clasamentului.

Miercuri, 28.02.2024, 12:33
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Sambata, 24.02.2024, 22:30
Ultimele știri
x