Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au adus-o pe inegalabila Sabrina în finală. Cum sună piesa "Boys Boys Boys"

Zarug și Jazzy Jo au interpretat Sabrina, cu celebra melodie "Boys Boys Boys". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în finala sezonului 17. Interpretare a uimit pe toată lumea și a adus zâmbete pe buzele colegilor de platou, dar și a juraților.

colaj de fotografii cu jazzy jo si zarug transformati in cantareti pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au adus-o pe inegalabila Sabrina în finală. Cum sună piesa "Boys Boys Boys" | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Zarug și Jazzy Jo sunt doi artiști compleți, atipici și plini de carismă! Puterea lor de a se adapta oricărei situații este incredibilă și a surprins juriul de fiecare dată, ei au demonstrat de-a lungul celor nouă ediții de la Te cunosc de Undeva! Că emoția primează de fiecare dată, au un simț incredibil al scenei!

Zarug și Jazzy Jo au interpretat Sabrina, cu celebra melodie "Boys Boys Boys". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în finala sezonului 17

Energia spectacolului le curge prin vene, iar plăcerea de a fi pe scenă în fața miilor de oameni nu se poate traduce altfel decât prin “Născut pentru a fi un star”! Zarug a fost surpriza sezonului 17, cireașa de pe cel mai delicios tort, care și-a schimbat învelișul ediție de ediție, fiind mai spectaculos și mai tasty!

În această seară cei doi au dus finala la superlativ, chiar dacă momentul lor nu va fi notat de către juriu! Lejeritatea de a intra în pielea uneia dintre cele mai râvnite femei, Sabrina, a fost cheia momentului lor din acestă seară.

Dezinhibați și plini de șarm, Zarug și Jazzy Jo au dat frâu liber emoțiilor și au arătat cu senzualitate tot ceea ce pot face cu un asemenea personaj spumos!

Citește și: Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au interpretat excepțional Aretha Franklin, cu celebra piesă "Respect"

Jurizarea cuplului Zarug și Jazzy Jo. Ce spune juriul despre prestația din 9 iulie 2022 a celor doi

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Finala Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Zarug și Jazzy Jo pe scenă.

Citește și: Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au adus emoția în platou interpretând Maria Tănase - "Până când nu te iubeam"

"Nu-mi vine să cred că este a doua oară când sunt traumatizat cu aceeași piesă! O dată se întâmpla când împlineam 12/13 ani, cred că știți despre ce vorbesc, aveam două visuri, unul se chema Sabrina, iar celălalt Sandra. Nu mă așteptam să ajuns la Te cunosc de Undeva să fiu din nou impactat atât de puternic emoțional cum am fost aici. Vrei să vorbesc serios despre numă? N-are sens! Nu m-aș întoarce la Mihai Petre pe care îl cunosc eu! M-am distrat maxim, a fost o trăznaie, o nebunie, o iau ca atare", a spus Mihai Petre.

"A fost un moment extrem de vesel!", a spus Aurelian Temișan.

"Ce să spun despre voi... V-am descoperit aici, m-am bucurat de voi, de apariția voastră, de nonșalanța ta Zarug, te-ai distrat, te-ai simțit foarte bine!", a spus Cristi Iacob.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, au interpretat magistral Meat Loaf - I'd Do Anything... Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Carmen Chindriș și Romică Țociu au interpretat excepțional Ștefan Bănică și Andra - P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x