Antena Căutare

Ana Baniciu și Raluka au fost „Black or White”! Unde-s două, puterea crește!

Ana Baniciu și Raluka au fost primele concurente au interpretat „Black or White”. Uitați-vă cu atenție, n-o să le puteți recunoaște pe fete! Regele este la „Te cunosc de undeva!”.

Ana Baniciu și Raluka au fost primele concurente au interpretat „Black or White”. Uitați-vă cu atenție, n-o să le puteți recunoaște pe fete! Regele este la „Te cunosc de undeva!”.

Ce transformare! Ana Baniciu și Raluka ne-au arătat de ce sunt în stare, în ultima înfruntare înainte de desemnarea finaliștilor sezonul al 13-lea „Te cunosc de undeva!”.

Au avut un moment greu, dar s-au descurcat cu bine. Fetele au bifat toate momentele cheie ale faimosului videoclip, emoționându-i pe membrii juriului. Au cântat, au dansat cum n-au mai făcut-o până acum și ne-au demonstrat că au și talent actoricesc!

Videoclipul piesei „Black or White” a avut o premieră comparabilă cu cea a unui film. Milioane de americani au fost lipiți de ecranele tv în 1991. Videoclipul marchează prima oară când a fost folosită tehnica „morphing”, trecerea lină de la un chip la altul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Moment unic într-o ediție unică! Furnica și fiul ei, demonstrație de forță în seara dedicată Regelui Michael Jackson... Romică Țociu s-a dezlănțuit! A dansat până n-a mai putut cânta cu „Blame It On The Boogie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x