Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Ana Baniciu și Raluka au fost „Black or White”! Unde-s două, puterea crește!

 

Ana Baniciu și Raluka au fost primele concurente au interpretat „Black or White”. Uitați-vă cu atenție, n-o să le puteți recunoaște pe fete! Regele este la „Te cunosc de undeva!”.

Ce transformare! Ana Baniciu și Raluka ne-au arătat de ce sunt în stare, în ultima înfruntare înainte de desemnarea finaliștilor sezonul al 13-lea „Te cunosc de undeva!”.

Au avut un moment greu, dar s-au descurcat cu bine. Fetele au bifat toate momentele cheie ale faimosului videoclip, emoționându-i pe membrii juriului. Au cântat, au dansat cum n-au mai făcut-o până acum și ne-au demonstrat că au și talent actoricesc!

Videoclipul piesei „Black or White” a avut o premieră comparabilă cu cea a unui film. Milioane de americani au fost lipiți de ecranele tv în 1991. Videoclipul marchează prima oară când a fost folosită tehnica „morphing”, trecerea lină de la un chip la altul. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu!