Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Fericire mare pentru mămica Andreea Bălan! Micuţa Ella Maya a împlinit 2 anişori! Vezi cât de frumos au sărbătorit

 
+4 click pentru
galerie

Sărbătoare mare în familie juratei "Te cunosc de undeva!", Andreea Bălan. Ella Maya, fiica ei, a împlinit 2 anişori! Momentul a fost sărbătorit în familie, cu un tort spectaculos!

La mulţi aaaaaaani, Ella Maya!

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 anişori! Părinţii şi-au sărbătorit minunea de copil într-un cadru intim, înconjuraţi de familie şi multă, multă dragoste. 

Andreea Bălan a postat pe paginile de social media câteva fotografii cu sărbătorita, împreună cu câteva gânduri despre ultimii 2 ani:

"Au trecut 2 ani de cand suntem cei mai fericiti! La multi ani Ella Maya! 
O sa fim mereu alaturi de tine si o sa iti oferim dragoste neconditionata!"

Pe Andreea Bălan o puteţi vedea în fiecare sâmbătă, în noul sezon "Te cunosc de undeva!", de la ora 20:00, doar pe Antena1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe