Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Fericire mare pentru mămica Andreea Bălan! Micuţa Ella Maya a împlinit 2 anişori! Vezi cât de frumos au sărbătorit

 
+4 click pentru
galerie

Sărbătoare mare în familie juratei "Te cunosc de undeva!", Andreea Bălan. Ella Maya, fiica ei, a împlinit 2 anişori! Momentul a fost sărbătorit în familie, cu un tort spectaculos!

La mulţi aaaaaaani, Ella Maya!

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 anişori! Părinţii şi-au sărbătorit minunea de copil într-un cadru intim, înconjuraţi de familie şi multă, multă dragoste. 

Andreea Bălan a postat pe paginile de social media câteva fotografii cu sărbătorita, împreună cu câteva gânduri despre ultimii 2 ani:

"Au trecut 2 ani de cand suntem cei mai fericiti! La multi ani Ella Maya! 
O sa fim mereu alaturi de tine si o sa iti oferim dragoste neconditionata!"

Pe Andreea Bălan o puteţi vedea în fiecare sâmbătă, în noul sezon "Te cunosc de undeva!", de la ora 20:00, doar pe Antena1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE