Antena Căutare

Transformare spectaculoasă! Ozana Barabancea a slăbit enorm și are o siluetă de invidiat. Cum arată, acum, jurata de la "Te cunosc de undeva"

Despre Ozana Barabancea nu se poate spune decât că este o profesionistă, o femeie ambiţioasa şi puternică, iar atunci când îşi pune ceva în minte, nu se lasă până nu reuşeşte.

Despre Ozana Barabancea nu se poate spune decât că este o profesionistă, o femeie ambiţioasă şi puternică, iar atunci când îşi pune ceva în minte, nu se lasă până nu reuşeşte.

Aşa se face că, anul trecut, după ce și-a făcut intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului, jurata de la "Te cunosc de undeva" recunoştea că şi-ar fi dorit să ajungă la greutatea pe care o avea în adolescenţă. Şi are toate şansele, dacă o ţine aşa!

Pe frig, pe ploaie sau ninsoare, vedeta merge la sala de forţă, unde munceşte din greu pentru siluetă. Până în prezent, a slăbit 38 de kilograme.

Aflată la un festival de jazz, din Turcia,Ozana Barabancea a reuşit să îşi uimească fanii cu noua ei înfăţişare. Îmbrăcată într-o rochie tip clepsidră, cu alb și negru, vedetă a atras toate privirile.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x