Antena Căutare

Știai? Uite cum deosebești un ou proaspăt de unul vechi

Alimentele reprezintă 80% din lucrurile pe care le cumpăram zilnic, iar drumurile în supermarketuri și piețe fac partea din viața noastra cotidiană.

Alimentele reprezintă 80% din lucrurile pe care le cumpăram zilnic, iar drumurile în supermarketuri și piețe fac partea din viața noastra cotidiană.

Dar cum știi să alegi cele mai proaspete alimente? Ei bine, dacă la fructe și legume se vede cu ochiul liber, la ouă e ceva mai complicat.

Ne explică cei trei chefi, invitații lui Dan Negru la "Te pui cu blondele?", Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli.

Chefii dau din casă! Cât trebuie să mănânci pentru a slăbi... Economisește timp în bucătărie! Uite cum poți tăia mai multe roșii deodată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x