The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

A fost o „Cădere Liberă” perfectă. Carmen și Mircea au dovedit că „biologia, chimia” și mai ales cunoștințele le-au oferit un start perfect!

 

Le-a fost dat să fie împreună chiar dacă destinul le-a oferit și multe obstacole. În fața Marelui Zid, emoțiile nu au lipsit, dar cei doi soți au scos-o la capăt fără greșeală. Toate cele cinci răspunsuri au fost corecte, iar bilele s-au așezat cuminți în cele mai bune locuri posibile.

„Căderea liberă” îți poate oferi moralul de care ai nevoie înainte de intrarea în camera de izolare, iar Carmen și Mircea au fost atenți, exacți și norocoși.

Totul a mers perfect în prima rundă a răspunsului, însă greul abia acum începe pentru că cei doi au fost despărțiți, iar Carmen a intrat în camera izolată de platou. 

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe