The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Carmen și Mircea au recunoscut: „Nu am crezut că poți să trăiești asemenea sentimente. Marele Zid e ceva incredibil”

 

După ce au scăpat de emoțiile deciziilor, cei doi concurenți au avut putearea să vorbească și despre experiența trăită în fața Marelui Zid.

Din cale afară de sensibilă, Carmen a recunoscut că nu-și mai dorește să treacă prin asemenea emoții. „Stresul normal participării la o asemenea emisiune se dublează atunci când ești singur și trebuie să iei decizii de unul singur. recunosc, nu am crezut că pot trece prin așa ceva. Marele Zid e altfel. Sunt sentimente pe care cu greu le poți trăi în viața de zi cu zi”, a spus Carmen.

Mircea a recunoscut că se felicită pentru alegerea de a-i încredința soției sarcina de a se ocupa de partea financiară: „Așa trebuia să fie. Ea cu banii, eu cu show-ul”

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe