Antena Căutare

Emoțiile sunt greu de stăpânit. În fața Marelui Zid totul este posibil, dar și deciziile sunt foare dificile „Presiunea este foarte mare”

Sunt trăiri unice, sunt emoții imposibil de comparat cu orice altceva. Carmen și Mircea încep să simtă pe propria lor piele cât de greu e să iei decizii, mai ales când nu ești față-n față cu persoana iubită

Sunt trăiri unice, sunt emoții imposibil de comparat cu orice altceva. Carmen și Mircea încep să simtă pe propria lor piele cât de greu e să iei decizii, mai ales când nu ești față-n față cu persoana iubită.

Cine nu a fost în fața Zidului nu poate realiza care sunt sentimentele care te încearcă. Deși lucrurile merg bine, Mircea simte că soția sa are mari emoții. În același timp intuiește perfect cum se va descurca partenera sa la fiecare dintre întrebări.

Bilele cad și concurenții ajung de la agonie la exaz în fiecare secundă. Asta înseamnă să fii concurent la „Marele Zid”!

Înainte de bilele roșii și decizia finală, cei doi au acumulat suma de 40.072 lei.

Carmen și Mircea se iau la trântă cu Marele Zid și reușesc să ajungă acolo unde și-au propus. Tensiunea crește din ce î... Carmen și Mircea au recunoscut: „Nu am crezut că poți să trăiești asemenea sentimente. Marele Zid e ceva incredibil”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x