Antena Căutare

Tensiunea crește, timpul se scurtează și Zidul pare din ce în ce mai înalt. Ultima rundă e de totul sau nimic pentru cei doi... Pița(ni)!

Când pleci cu de la zero lei în cont știi că nu ai nimic de pierdut, așa că Octavian face un ultim efort și încearcă să le explice, cu vorbă bună, bilelor că trebuie să cadă în cele mai valoroase dintre locurile aflate pe perete.

Emoțiile îl cuprind pe pilotul obișnuit cu primejdii de tot felul, lucrurile se schimbă cu o rapiditate demnă de un montagne russe scapăt de sub control. În camera de izolare Anda nu știe dacă răspunsurile sale sunt corecte și dacă soțul său a reușit să adune o sumă mare, iar tensiunea o afectează mai mult decât pe Octavian.

Într-un final, cei doi se întâlnesc după cele trei runde infernale și sunt gata să meargă mai departe fără regrete indiferent de alegerea făcută.

Știu să se descurce și atunci când sunt departe unul de celălalt. Emoțiile încep să pună stăpânire pe Anda și Octavian!... Aseară la ,,The Wall- Marele Zid”, au pierdut de trei ori tot câștigul înainte de a rupe contractul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x