The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Un fel de "WOW!" mai lung! Valentin Butnaru, uluit de noul show al Antenei 1: "M-am minunat minute în şir de platou! Nu este nicio iluzie, totul este real"

 

"The Wall" este o combinație între quiz-show, noroc și strategie. Acțiunea este într-un decor impresionant și interactiv. Fiecare echipă este formată din doi coechipieri care trebuie să lucreze împreună pentru a cuceri MARELE ZID! DE AZI, LA 20:00, DOAR PE ANTENA 1!

Invitat în platoul de la “Neatza”, Valentin Butnaru a vorbit deschis despre ce înseamnă cel mai tare show al toamnei. 

“Au venit oameni buni, cu poveşti special, oameni care merită să li se schimba destinul într-o singură seară. De acolo, peaca cu prietenia mea, în primul rând, pentru că m-am apropiat mult de ei în toată această perioadă, dar şi cu premii foarte mari (cel mai mare premiu a fost de peste 80.000 de euro), totul este o nebunie. Până acum, s-au câştigat peste 300.000 de euro”, a povestit prezentatorul TV.

Dar platoul?! Celebrul platou, spune Valentin, este unul nemaivăzut. “Platoul este imens, am ajuns primul acolo şi am făcut o poză, exact ca un turist. Timp de câteva minute m-am minunat, zidul este incredibil de mare, nu este vorba doar despre unghiul camerei”.

Dacă vă închipuiţi că totul a fost uşor, vă înşelaţi! Cu experienţa de ani de zile la pupitrul ştirilor, Valentin Butnaru a intrat destul de greu în rolul unui prezentator de divertisment: “Am fost perceput ca fiind sobru, aşa că mi-a fost foarte greu în primele zile, dintr-o dată aveam o libertate incredibilă, să fac tot ce voiam cu cele 20 de camere”.

Cum funcţionează întregul show aflăm din clipul de mai sus! 

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe