Da, e chiar numele lui, Amir Abo Zayed, unul exotic, ca și VOCEA de altfel! A fost și al „X FACTOR” și spune că s-a apucat de muzică datorită lui Ștefan Bănică!

Cel de-al patrulea challenger al serii vine direct din... România, deși e pe jumătate palestinian. Amir Abo Zayed, un tânăr de 25 de ani din București, vine în fața juraților cu speranța că îi va convinge să îi dea un scaun.

Cel de-al patrulea challenger al serii vine direct din... România, deși e pe jumătate palestinian. Amir Abo Zayed, un tânăr de 25 de ani din București, vine în fața juraților cu speranța că îi va convinge să îi dea un scaun.

Amir Abo Zayed este unul dintre acei concurenți cu... vini-ncoace, a participat și la „X Factor” și spune că s-a apucat de muzică datorită lui Ștefan Bănică! Are carismă, are vers, are mesaj și o chitară pe care de data asta a lăsat-o în culise. ”Beautiful Mess” a lui Kristian Kostov a sunat într-un mare fel!

În concluzie e un candidat serios, mai ales că reacțiile juraților par foarte încurajatoare.

Marea finală ”The four – Cei 4” va avea loc sâmbătă, 9 iunie, când telespectatorii vor putea afla cine sunt foștii concurenți întorși în competiție datorită votului publicului. După nouă ediții, cei care au putut fi votați de-a lungul emisiunii și care au șanse să revină sunt: Angelo Simonică, Alex Florea, Lu Chan, Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Izabela Simion, Ruxandra Anania, Francesca Ilie, Dragoș Udilă și Amalia Uruc. Tot telespectatorii vor fi cei care vor putea vota marele câștigător al acestui sezon în finala care va avea loc pe 9 iunie.

La ”The Four – Cei 4”, bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă, iar noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină unul dintre locurile ocupate de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își pierde locul, există o șansă de salvare. Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, pentru a fi întorși direct în finală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Ultimele știri