Antena Căutare

Francesca Ilie a cântat piesa "I'm sorry", dar n-a convins! Cheloo: ”Vreau să văd sânge! Piesa n-a arătat tot ce poți!”

Este o fire luptătoare, adoră să cânte, iar acum Francesca Ilie a venit să ocupe un scaun la ”The Four” și n-are altă variantă decât să se lupte cu altcineva și să arăte cât de bună e.

Este o fire luptătoare, adoră să cânte, iar acum Francesca Ilie a venit să ocupe un scaun la ”The Four” și n-are altă variantă decât să se lupte cu altcineva și să arăte cât de bună e, după cum a mărturisit chiar ea.

”Trebuie să mă lupt cu cineva ca să merg mai departe și am doar trei minute la dispoziție ca să arăt ce pot. Dar cred că îmi ajung, din câte îmi amintesc.”, a spus ea înainte de a cânta piesa "I'm sorry".

”Mă plictisește piesa asta, e strict de piesă, dar știu că poți mai mult.”, i-a spus Feli.

”Eu zic că tu cânți destul de bine încât să faci un duel în seara asta. Ai ales o piesă care nu a arătat ce poți. Vreau să văd sânge.”, i-a spus Cheloo.

El e concurentul care l-a scos din minți pe Cheloo: ”Îmi amintești de un manager pe care l-am concediat înainte de Crăci... Francesca Ilie versus Ruxandra. Carla's Dreams a dat verdictul: ”Tu nu te pui în evidență!” Cine este concurenta care nu...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video Vlad Musta, marele câștigător al primului sezon ”The Four - Cei patru” Vlad Musta, marele câștigător al primului sezon ”The Four - Cei patru” Sambata, 09.06.2018, 23:38
Video recomandate
Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Ce decizie surprinzătoare a luat chef Cătălin Scărlătescu, după ce s-a ridicat interdicția de a vorbi
Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Ce decizie surprinzătoare a luat chef Cătălin Scărlătescu, după ce s-a ridicat interdicția de a vorbi Marti, 26.09.2023, 22:00
Finalista ”The Four – Cei 4” Alexandra Crișan lansează piesa ”Alerg”

Finalista ”The Four – Cei 4” Alexandra Crișan lansează piesa ”Alerg”

Finalista ”The Four – Cei 4” Alexandra Crișan face un pas curajos în cariera sa și lansează joi, 15 noiembrie, piesa și videoclipul ”Alerg”.

Luni, 12.11.2018, 15:37
Macanache a dat lovitura cu o super piesă! Fanii au învățat deja versurile

Macanache a dat lovitura cu o super piesă! Fanii au învățat deja versurile

Surpriză uriașă pentru fani! Macanache, celebrul prezentator al emisiunii „The Four-Cei 4”, a lansat o super piesă cu care face deja senzație. Melodia a fost realizată cu ajutorul lui Dash Otvs, Diana Bechir-Meclea, Cristi Iancu și Ceinaru.

Joi, 26.07.2018, 12:07
Feli, primele declarații despre tatăl copilului: "Este în zodia gemeni!"

Feli, primele declarații despre tatăl copilului: "Este în zodia gemeni!"

E viitoare mămică, dar nu stă locului absolut deloc. Feli este artista din România căreia i s-a rescris viitorul "peste noapte".

Luni, 18.06.2018, 23:01
Vlad Musta, câștigătorul ”The Four – Cei 4”: ”Abia aștept să încep să lucrez”

Vlad Musta, câștigătorul ”The Four – Cei 4”: ”Abia aștept să încep să lucrez”

Vlad Musta este câștigătorul primului sezon al emisiunii ”The Four – Cei 4”! După ce a reușit să își apere scaunul timp de șase ediții, Vlad a impresionat din nou în marea finală, seara trecută, la Antena 1!

Luni, 11.06.2018, 09:04
x