PRIMUL DUEL: Anton Joseph Banaghan are voce și talent, dar și muuuuuuultă îndrăzneală: îl cheamă la duel pe însuși Vlad Musta, cel care a lăsat de fiecare dată juriul și publicul fără cuvinte

Să-nceapă lupta, să-nceapă duelul! Primul duel al serii se dă între doi concurenți cu voci incontestabil de bune. Timbrul original al lui Vlad Musta se confruntă cu primul challanger care a trecut de jurizarea exigentă a celor patru „judecători”: Anton Banaghan!

Să-nceapă lupta, să-nceapă duelul! Primul duel al serii se dă între doi concurenți cu voci incontestabil de bune. Timbrul original al lui Vlad Musta se confruntă cu primul challanger care a trecut de jurizarea exigentă a celor patru „judecători”: Anton Banaghan!

Vlad Musta: o prezență mereu apreciată de public, juriu și restul concurenților, care visează la câștigarea marelui premiu. Alegerea sa pare să fie exact ce trebuie pentru această seară, o piesă care să îi pună în evidență calitățile vocale! În cea de-a zecea ediție "The Four - Cei 4", Vlad a interpretat, la duel, melodia Welshly Arms - ”Legendary”

Tensiunea crește pentru că Anton Banaghan se întoarce pe scenă pentru a cuceri publicul de această dată. Tânărul challanger știe ce are de făcut. Piesa lui Ed Sheeran - ”Thinking Out Loud” este interpretată cum nu se poate mai bine, cu multă sensibilitate.

Jurații sunt încântați de lupta muzicală dintre cei doi, dar întrebarea rămâne în picioare: „Cine va ocupa scaunul? Vlad Musta își păstrează scaunul, el este PRIMUL FINALIST!

Marea finală ”The four – Cei 4” va avea loc sâmbătă, 9 iunie, când telespectatorii vor putea afla cine sunt foștii concurenți întorși în competiție datorită votului publicului. După nouă ediții, cei care au putut fi votați de-a lungul emisiunii și care au șanse să revină sunt: Angelo Simonică, Alex Florea, Lu Chan, Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Izabela Simion, Ruxandra Anania, Francesca Ilie, Dragoș Udilă și Amalia Uruc. Tot telespectatorii vor fi cei care vor putea vota marele câștigător al acestui sezon în finala care va avea loc pe 9 iunie.

La ”The Four – Cei 4”, bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă, iar noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină unul dintre locurile ocupate de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își pierde locul, există o șansă de salvare. Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, pentru a fi întorși direct în finală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Ultimele știri