Evenimente București 19 septembrie 2018

Astăzi, 19 septembrie 2018, poți participa la munte concerte și evenimente care vor fi ca o gură de aer proaspăt în mijlocul săptămânii, modul tău de a te relaxa după job.

Evenimente Bucuresti

youtube.com

Ziua de miercuri face pe oricine să se simte mai aproape de weekend. De aceea, o ieșire cu prietenii seara, după job nu strică. Dacă ești interesat de evenimentele la care poți participa azi, 19 septembrie 2018, alături de cei dragi, noi te vom ajuta să le găsești.

Atelier de măști venețiene

Miercuri, 19 septembrie, ești invitat de Art & Hobby Studio la Atelierul de Măști Venețiene. Acest atelier urmărește să îți testeze creativitatea și să te facă să te destresezi. În plus, vei reînvia eleganța și misterul prin realizarea acestor măști deosebite, potrivite pentru un bal mascat cu domni și domnițe. Te vei folosi de panglici, sclipici și culori acrilice, lăsându-ți imaginația să te conducă. Prețul atelierului este de 100 lei. Nu rata ocazia de a te distra altfel.

Female Trash Metal Attack

Pentru doar 25 lei te vei putea bucura de un concert pe cinste la clubul Quantic diseară, 19 septembrie. Trupe precum Pokerface și Dying Gorgeous Lies vor fi alături de fanii lor. Pokerface este o trupă înființată în Moscova în 2013. Fetele din trupă continuă să se reinventeze și să lanseze piese noi. Trupa Dying Gorgeous Lies a luat ființă în 2009 în Germania, devenind cunoscută în lume foarte rapid. Nu rata concertul dacă ești fan al acestui gen muzical sau dorești să încerci ceva nou.

Concert Carla’s Dreams

Miercuri, 19 septembrie, Carla’s Dreams te așteaptă la Hard Rock Cafe, pregătind un concert extraordinar. Concertul va începe la 21:30. Muzica acestei trupe a bucurat mii de oameni din întreaga lume. Single-urile trupei au ajuns să devină hituri ce au ocupat locul 1 în topurile televiziunilor și radiourilor de specialitate. Biletele se pot găsi în format electronic pe www.iabilet.ro. Grăbește-te și achiziționează bilete pentru tine și prietenii tăi.

De la Paris la Micul Paris

În Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” va avea loc astă seară un concert de muzică franceză și românească interbelică. Astfel, îi vei putea asculta pe pianistul Alexandru Burcă și Diana Tudor. Trebuie să știi că intrarea este liberă. Concertul reprezintă o întâlnirea cu muzica Parisului de altădată. Diana Tudor și Alexandru Burcă vor interpreta piese cunoscute din repertoriul lui Edith Piaf, Charles Trenet, Juliette Greco, Yves Montand, Cristian Vasile, Titi Botez și mulți alții.

Pasio de Arrabal – Concert de muzică sud-americană

Luis Palomino (sax și flaut), Carlos Enrique (pian) și Ioana Ernea (voce) te vor încânta cu muzica sud-americană din cartierele mărginașe ale orașelor mari din America Latină. Ioana Ernea face ca povestea fiecărei melodii să devină povestea ei și o trăiește cu intensitate. Luis și Carlos sunt muzicieni cubanezi. Prin urmare, genul acesta de muzică le curge prin vene.

Aceste evenimente te vor ajuta să te relaxezi cu prietenii la un cocktail în mijlocul săptămânii. Nu rata evenimentele din această seară, 19 septembrie, pentru un strop de distracție și voie bună.

Sursă foto: youtube.com

Ultimele știri