Evenimente București 21 septembrie 2018

Evenimente București 21 septembrie 2018. Un weekend distractiv se cunoaște după ziua de vineri. Tu ce alegi să faci diseară? Lista de concerte și festivaluri te poate inspira.

Concert

mirceahodarnau.ro

La început de weekend cu toții căutăm să uităm de calendar, ședințe, deadline-uri și meeting-uri și să ne cufundăm în relaxare. Acest început de weekend se anunță a fi unul de excepție, cu multe concerte și festivaluri. Dă startul unui weekend de neuitat, găsind o oază de relaxare în mijlocul junglei urbane.

About Us. Vama, RATB & Irina Rimeș

În această seară, 21 septembrie 2018, începând cu ora 18:00, la Arenele Romane, te vei putea bucura de muzica unor artiști compleți. Vama, Irina Rimeș și Robin & The Backstabbers vor urca pe scena Arenelor Romane pentru a spune o poveste despre ei și publicul lor. “About us” e despre dragoste, nerespectarea limitelor impuse de societate, curaj, onestitate, despre artiști și spectatori. Artiști vor urca pe scenă după cum urmează: 18:00- Jonathan, 19:00 Irina Rimeș, 20:15 – Robin & The Backstabbers, 22:00 – Vama.

Concert Feli

Vineri, 21 septembrie 2018, nu rata concertul lui Feli la Hard Rock Café începând cu ora 21:30. Feli, o artistă tânără, dedicată și care mărturisește că nu poate trăi fără muzică. Dacă și tu ești fan, în seara asta după job începe-ți weekend-ul cu un concert de proporții. Biletele se pot achiziționa de pe www.iabilet.ro. Dacă dorești un loc VIP chiar în fața scenei, biletul costă 90 lei. Pentru un loc la masă sau în sală vei plăti 69 lei.

Concert Princess Chelsea

Atmosfera din Control nu te va lăsa să ratezi acest concert. Așa că vineri, 21 septembrie 2018, fii sigur că ajungi înainte de ora 21:00 pentru a o asculta pe Princess Chelsea. Ea a studiat pianul, chitara și clarinetul. Cântăreața vine din Noua Zeelandă și e asociată cu mai multe trupe faimoase de acolo. Ți-e dor să descoperi voci noi? Mergi la acest concert diseară și cheamă-ți prietenii alături.

Art Factory 2018

În această seară începe a 4-a ediție a festivalului Art Factory. Acum e ocazia ideală de a cunoaște artiști noi și a asculta muzică nouă. Concertul va avea loc la Poarta 1, între zidurile Uzinelor Faur, începând cu ora 18:00. Art Factory nu e doar un festival de musică, ci și un proiect de galerie itinerantă ce își propune să aducă la cunoștiința publicului situația clădirilor industriale dezafectate. Totodată prin intermediul acestui festival se propun proiecte curatoriale de conversie culturală temporară. Intrarea este liberă.

Un weekend plin începe cu o seară de vineri extraordinară ce te ajută să te relaxezi și să te distrezi alături de familie și prieteni. Alege unul dintre concerte în funcție de artiștii tăi preferați și petrece până dimineața.

Sursă foto: mirceahodarnau.ro, crazyradio.ro

Ultimele știri