Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Disney a anunțat că va relansa filmul Home Alone pentru noul său serviciu de streaming Disney +

Disney a anunțat că intenționează să relanseze seria de filme ”Home Alone” și ”Night at the Museum” pentru următorul lor serviciu de streaming Disney +.

Disney a anunțat că intenționează să relanseze seria de filme ”Home Alone” și ”Night at the Museum” pentru următorul lor serviciu de streaming Disney +.

Directorul Disney, Bob Iger, a confirmat marți seara (6 august) că va exista o „reimaginare” a unui pumn de francize în apelul Q3 Earnings de la Disney.

Iger a menționat în special trei francize: Night at the Museum, Home Alone și Diary of a Wimpy Kid.

Remake-urile vor fi create pentru „o nouă generație”, deși copiii din zilele noastre ar putea avea probleme în a înțelege modul în care familia lui Kevin a reușit să-l lase în urmă.

Nu este clar cum va face Disney să funcționeze Home Alone în această lume modernă. În zilele noastre, Kevin și-ar distribui giumbușlucurile pe Instagram și i-ar fi mult mai ușor să convingă poliția că au intrat niște hoți la el în casă, când el ar putea să-i filmeze și să posteze clipul pe Twitter.

Cu toate acestea, întrucât tehnologia a continuat să se dezvolte în ultimii ani, gândiți-vă cât de impresionante ar putea fi efectele speciale în remake. Artefactele istorice din ”O Noaptea la Muzeu” vor fi mai convingătoare ca niciodată. Desigur, asta nu înseamnă că a vedea scheletul lui Marv în timp ce a fost electrocutat în Home Alone nu a fost prima dată impresionant, dar au cu adevărat șansa de a intensifica lucrurile aici.

Pe lângă faptul că va oferi o serie întreagă de conținut updatat pentru fanii mai tineri, Disney + va avea, de asemenea, conținut original din francizele Star Wars și Marvel.

Sursă: UNILAD