Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Sala Noua a Teatrului de Comedie, o rampa de lansare pentru tinerii actori si regizori

Regizori tineri, piese de teatru contemporane, cu o puternica tenta sociala. Este noul proiect al Teatrului de Comedie, o rampa de lansare pentru tinerii regizori, scenografi, dramaturgi sau actori. Un proiect care isi propune dezvoltarea primei stagiuni de la Sala Noua a Teatrului de Comedie, inaugurata cu piesa de teatru "Uratul".

Piesa "Uratul", in regia lui Vlad Cristache, a fost cea care a deschis stagiunea de la Sala Noua a Teatrului de Comedie. Un bun prilej pentru tinerii talentati sa se afirme.

“Sala e a lor. Ei sunt foarte bucurosi ca au un spatiu, in sfarsit, numai al lor. Este o bucurie mai ales pentru mine, pentru ca le pot oferi tinerilor sperante”, spune actorul George Mihaita.

Proiectul “Noi la Sala Noua” este, de fapt, o continuare a altui proiect mai vechi, "Comedia tine la tineri", si are ca rol propulsarea tinerelor talente din domeniul teatrului.

“Teatrul de Comedie reuseste sa dea un spatiu important in centrul Bucurestiului, unde artisti tineri sa se poata exprima. Un spatiu distinct in spatiul bucurestean. Va deveni cel mai proaspat si viu loc din Bucuresti”, spune regizorul Vlad Cristache.

Piesa de teatru de aseara, Uratul, a pus accentul pe organizarea sociala a zilelor noastre si cum aceasta distruge individul.

La sfarsit au fost zeci de aplauze si numai cuvinte de lauda.

Proiectul vrea sa ii aduca in prim plan pe tinerii talentati si pasionati de teatru. Vrea sa aduca un nou tonus de care teatrul are nevoie. Iar anul acesta vor fi patru astfel de reprezentatii pe Scena Noua a Teatrului de Comedie.

Recomandari