Antena Căutare

Spectacolul „Noi4” se joacă astăzi și se transmite live pe internet

După o pauză de câteva luni, Qreator by IQOS reia seria live-urilor transmise pe pagina de Facebook, de data aceasta, cu o piesă de teatru care, timp de 90 de minute, te va ajuta să iei o pauză de la cotidian. „Noi4 ”este un spectacol scris în glumă, jucat în glumă, dar care a ajuns o întâmplare foarte serioasă.

"Noi4" este un spectacol scris în glumă, jucat în glumă, dar care a ajuns o întâmplare foarte serioasă

O întâmplare în care se abordează teme superficiale, dar și o sumedenie de teme fundamentale. Sub umbrela acestor teme, cuprinsul este surprinzător de eclectic și deopotrivă tragi-comic. Una peste alta, când tragi linie la final, ai o comedie de toată isprava.

Un spectacol scris de Lia Bugnar nu poate fi decât un prilej bun de a te conecta online astăzi, începând cu ora 19:00, pentru a-i urmări live pe cei patru protagoniști și pentru a retrăi, chiar și virtual, emoția de a merge la teatru. Spectacolul se bucură de o distribuție de excepție, un motiv în plus pentru a te alătura iubitorilor de teatru pe pagina de Facebook Qreator by IQOS și a-i revedea pe Marius Manole, Maria Obretin, Oana Tudor și Lia Bugnar.

Piesa se remarcă prin temele abordate, prin jocul actorilor, care trec cu repeziciune de la o stare la alta, prin observații și reacții care îl fac pe spectator să nu mai distingă foarte ușor granița fină dintre convenție și realitate. Altfel spus, publicul se va întreba, pe alocuri, dacă actorii „și-au ieșit din rol” și se distrează pe seama propriului personaj sau dacă este totul parte din spectacol.

Marius Manole și Lia Bugnar revin online pe pagina de Facebook Qreator by IQOS la câteva luni de la spectacolul Aici nu se simte, jucat și transmis live, în luna mai. Spectacolul a făcut parte din seria evenimentelor online – Qreator Home Together Edition organizată de Qreator by IQOS începând cu luna martie. Prin acestea, hubul cultural își propune să realizeze o punte de legătură între artiștii români și publicul dornic de evenimente culturale.

Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x