Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Au început filmările pentru ultimul sezon, cu numărul 5, din Casa de Papel. Cum au fost surprinși actorii pe străzile din Madrid

"Casa de Papel" se întoarce la Netflix, iar filmările pentru noul sezon au început deja. Fotografii publicațiilor au surprins mai mulți actori din distribuție la lucru, în afara Băncii Spaniei din Madrid.

Au început filmările pentru sezonul 5 din Casa de Papel

Profimediaimages.ro

Esther Acebo (Stockholm), Itziar Ituno (Lisabona) și Ursula Corbero (Tokyo) sunt cele care lucrau intens la o scenă chiar lângă clădirea pe care, împreună cu El Profesor, și-au propus să o jefuiască.

În fotografii se poate observa cum Stockholm flutură un steag alb în timp ce stă cu Lisabona și Tokyo în fața ostaticilor. De obicei, acest obiect era folosit în serial atunci când se dorea un armistițiu.

ATENȚIE, URMEAZĂ UN SPOILER!

Ce s-a întâmplat în sezoanele 3 și 4 în "Casa de Papel"

După jaful de la Monetăria Spaniei, grupul condus de El Profesor s-a îndreptat către Banca Spaniei.

Episodul final al sezonului patru o arată pe Lisabona care se alătura celor din bancă, în timp ce iubitul ei este descoperit de către inspectorul Sierra.

Ce actori din Casa de Papel sunt împreună

"Casa de Papel" este unul dintre cele mai cool seriale din ultimii ani, cu milioane de fani care urmăresc îndeaproape echipa condusă de El Profesor.

Acțiunea producției este una suprinzătoare, dar nici lucrurile care au loc în pauzele dintre filmări nu sunt altfel.

Jaime Lorente (aka Denver) nu se iubește în viața reală cu Monica Gaztambide, care este jucată de Esther Acebo.

Citește și: Transformare spectaculoasă pentru Denver din La Casa de Papel. Cum va arăta Jaime Llorente în următorul său film

Actorul trăiește o poveste de dragoste cu Maria Pedraza, cea care a interpretat-o pe Alison Parker în primul sezon din "La Casa de Papel".

Ei sunt împreună din 2018 și împărtășesc des fotografii de cuplu cu fanii lor.

Recomandari