Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Bruce Willis în Death Wish – Răzbunarea. Premiera pe 5 Februarie, de la 20.30, la Antena 1

Bruce Willis ne arată cât de departe ar merge pentru familia sa în filmul "Death Wish – Răzbunarea", difuzat în premieră pe 5 Februarie, de la 20.30, la Antena 1.

Bruce Willis revine pe micile ecrane ale telespectatorilor în filmul thriller-acțiune "Death Wish – Răzbunarea", care te va ține cu sufletul la gură.

Filmul a fost realizat în 2018, regizat de Eli Roth și scris de Joe Carnahan. Acesta se bazează pe romanul lui Brian Garfield din 1972. Producția se bazează pe un un remake al filmului din 1974 cu același nume.

Ce actori fac parte din distribuția filmului "Death Wish – Răzbunarea"

Bruce Willis este personajul principal al producție și interpretează rolul Doctorul Paul Kersey, un chirurg apreciat din Chicago. Alături de el vor juca și alte nume mari de la Hollywood, precum: Camila Morrone, Vincent D'onofrio, Dean Norris, Elisabeth Shue și Kimberly Elise.

Cele mai importante femei din viața lui Bruce Willis în producția "Death Wish – Răzbunarea" vor fi Elisabeth Shue și Camila Morrone.

Bruce Willis în rolul principal al filmului "Death Wish – Răzbunarea"

Filmul scoate în evidență și pune accent pe dorința unui medic de a-și răzbuna familia, iar pentru a face acest lucru este nevoie să încalce legea.

Bruce Willis joacă în rolul lui Paul Kersey, un medic chirurg experiment, care a reușit să își facă o carieră de succes în acest domeniul datorită profesionalismului său cu care a salvat foarte multe vieți, însă lucrurile se schimbă atunci când îi este amenințată familia.

Citește și: Bruce Willis, surprins fără mască de protecție în timp ce își făcea cumpărăturile. Care a fost explicația actorului

Totul se schimbă când soția lui, Lucy (Elisabeth Shue), este ucisă în propria casă, iar fiica lui, Jordan (Camila Morrone), intră în comă în urma unui atac brutal. Paul Kersey a încercat alternativa de a apela la poliție, însă nu i s-a făcut dreptate, iar acest lucru l-a transformat într-un om care își dorește răzbunarea.

Personajul principal se hotărăște să își însușească două identități pentru a se răzbuna pe cei care i-au distrus familia. Zi de zi este un chirurg care salvează vieți, iar seara totul ia o întorsătură neașteptată. Paul Kersey se transformă într-un justițiar al legii cunoscut sub numele de Grim Reaper, care nu cunoaște îndurarea și suferința.

Paul Kersey reușește să își facă dreptate, însă morțile suspecte ale criminalilor atrag atenția presei, iar locuitorii din Chicago se întreabă dacă răzbunătorul este un înger trimis pe pământ sau doar un criminal în serie cu sânge rece.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Bruce Willis. Cum a ajuns actorul să se bâlbâie şi să îşi piardă auzul

Acțiunea se petrece în Chiago, iar filmul te va ține cu sufletul la gură de fiecare dată. Bruce Willis a intrat perfect în pielea personajului, fiind unul dintre cei mai cunoscuți actori din filmele de acțiune, iar furia și destinul se intersectează în acest thriller plin de acțiune.

Filmul oferă momente palpitante și ține publicul în suspans, drama prin care trece medicul chirurg este trăită în același timp și de către telespectatori, iar acest sentiment este unul unic.

Îl puteți vedea pe Bruce Willis în producția "Death Wish – Răzbunarea", în premieră pe 5 Februarie, de la 20.30, la Antena 1.

Recomandari