Bruce Willis, surprins fără mască de protecție în timp ce își făcea cumpărăturile. Care a fost explicația actorului

Bruce Willis se numără printre cei mai renumiți actori de la Hollywood. Recent, vedeta a reușit să surprindă pe toată lumea. Și nu a făcut-o printr-o reclamă inedită sau o apariție pe marile ecrane, ci într-un magazin. Starul din "Greu de ucis" a sfidat regulile impuse și a fost surprins fără mască de protecție în timp ce își făcea cumpărăturile. Fanii au rămas uimiți când au aflat care a fost explicația actorului.

Bruce Willis, surprins fără mască de protecție în timp ce își făcea cumpărăturile

profimediaimages.ro

Bruce Willis a creat adevărate controverse cu ultima sa apariție. Celebrul actor a fost surprins de paparazzi în timp ce își făcea cumpărăturile dintr-un magazin fără a purta masca de protecție. Reacția pe care starul din ''Greu de ucis'' a avut-o în momentul în care i s-a atras atenția asupra nerespectării acestei măsuri a fost de-a dreptul surprinzătoare.

Cum a reacționat Bruce Willis atunci când a fost rugat să poarte masca de protecție

Bruce Willis a fost rugat să părăsească un magazin din Los Angeles, pe motiv că nu purta mască așa cum o făceau toți ceilalți clienți. Bruce Willis se plimba pe culoare fără masca de protecție, stârnind intrigi în rândul oamenilor prezenți în aceeași locație.

Citește și: Imagini înduioşătoare cu familia lui Bruce Willis. Cum arată cele două fiice și soția actorului

Când un angajat al magazinului s-a apropiat de actor cerându-i să își acopere fața cu bandana pe care o purta la gât, Bruce i-a aruncat o privire „nemulțumită” și a ieșit pur și simplu din magazin fără să cumpere nimic, potrivit eonline.com.

Așadar, Bruce Willis a ales să nu dea prea multe explicații și a lăsat în urma sa o mulțime de semne de întrebare. Cadrele surprinse de paparazzi au devenit virale într-un timp extrem de scurt.

Vezi mai multe imagini cu Bruce Willis în GALERIA FOTO

Refuzul lui Bruce de a-și acoperi gura și nasul este un gest neașteptat. Asta pentru că întreaga familie a starului de la Hollywood a arătat în mai multe rânduri cât de importantă este respectarea acestor măsuri de precauție în timpul pandemiei de coronavirus.

Soția sa, Emma Heming Willis a tratat acest subiect într-una dintre postările sale din luna iulie. Ea sublinia atunci importanța purtării măștilor de protecție și transmitea un mesaj de conștientizare pentru întreaga planetă.

''Port masca pentru a mă proteja pe mine, pentru a-mi proteja familia și pe tine. Da, este enervant, dar ce opțiuni avem? Nu multe. Așa că mă voi spăla pe mâini, voi continua să păstrez distanțarea socială'', au fost cuvintele adăugate de Emma Heming Willis în dreptul fotografiei.

Citește și: Cel mai bine plătite vedete din toate timpurile. Ce star a câștigat peste 100 de milioane de dolari pentru un singur rol

Bruce Willis a stat în autoizolare cu fosta sa soție, Demi Moore

În primele luni ale pandemiei de coronavirus, Bruce Willis a apărut într-o ipostază inedită alături de fosta sa soție, Demi Moore. Fanii nu se așteptau să îi vadă pe cei doi trăind din nou sub același acoperiș. Fostul cuplu a stat împreună în autoizolare împreună cu cele 3 fiice ale lor. Însă cea care a lipsit a fost tocmai actuala soție a lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, dar și cele două fiice pe care ea și actorul le au împreună.

Emma nu a lipsit pentru că ar exista probleme în căsnicia ei cu Bruce Willis, ci pentru că una dintre fiicele sale a suferit o accidentare la picior, conform eonline.com. În felul acesta, Emma Heming a fost nevoită să stea acasă cu cele două fete, în timp ce Bruce și-a petrecut izolarea în compania fostei sale soții.

Toți 3 se înțeleg de minune, iar între cele două femei nu există motive de gelozie.

Ultimele știri