A fost considerat unul din cei mai chipeși bărbați ai planetei. Cum arată Hugh Jackman fără tricou, la 51 de ani

Hugh Jackman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. În vârstă de 51 de ani, acesta a cunoscut succesul datorită personajului Wolverine, pe care l-a interpretat în filmele "X-Men".

Hugh Jackman, la conferința de presă "Broadway to Oz", Sydney

Profimedia Images

Datorită rolului interpretat în seria "X-Men", Hugh Jackman a reușit să depășească granițele Australiei și să devină un nume celebru în toată lumea.

Anii au trecut, însă Jackman nu și-a pierdut forma fizică și look-ul de supererou. Recent, paparazzii l-au surprins în timp ce se afla la plajă în Hamptons, iar actorul este într-o formă fizică de zile mari.

Hugh Jackman a decis să facă o baie după o plimbare alături de câinii săi, Allegra și Dali, iar paparazzii au fost pe poziții și au imortalizat momentul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!


Cum arat? Hugh Jackman f?r? tricou, la 51 de ani
Sursa FOTO: Profimedia Images


În timpul carantinei impuse de declanșarea pandemiei de coronavirus, Hugh Jackman s-a menținut forma fizică cu exerciții cardio. Actorul le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram cum își lucrează mușchii, iar una dintre rutinele sale presupune urcarea scărilor în blocul de 15 etaje în care locuiește în New York.

Hugh Jackman este căsătorit cu Deborra-Lee Furness din anul 1996. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și la doar un an după și-au unit destinele.

Actorul a povestit în nenumărate rânduri că a fost convins din primul moment că ea este femeia cu care vrea să-și petreacă tot restul vieții.

Cei doi au împreună doi copii: pe Oscar Maximilian Jackman, 20 ani, și Ava Eliot Jackman, 15 ani.

Cum arat? Hugh Jackman f?r? tricou, la 51 de ani
Sursa FOTO: Profimedia Images

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri