Cine este și cum arată soția lui Hugh Jackman, Deborra. Femeia a fost fotografiată la plajă de paparazzi

Hugh Jackman este unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood, iar soția sa, Deborra, este foarte mândru de acest lucru.

Hugh Jackman este unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood, iar soția sa, Deborra, este foarte mândră

Profimediaimages.ro

Deborra și Hugh doi s-au întâlnit cu mai bine de 24 de ani și urmă și au o poveste de iubire foarte frumoasă.

Ce doi recunosc că a fost dragoste la prima vedere: ”Am avut acea conexiune uimitoare. Mă simt binecuvântată că am avut sansa să simt că mi-am întâlnit sufletul pereche”, povestea soția starului.

Cum s-au cunoscut Hugh Jackman și soția sa, Deborra

Deborra și Jack s-au întâlnit în 1995, pe platoul serialului Correlli, o dramă cu 10 episoade în care Jackman a jucat rolului unui prizonier care a suferit un traumatism în timp ce era transportat spre închisoare.

Citește și: Cât de frumoasă e și cât a crescut Vivienne, mezina familiei Jolie-Pitt. E combinația perfectă dintre Angelina și Brad

”Deb a fost un mare star. Am fost luat cu mașina, iar Deb era pe scaunul din față. Nu voi uita niciodată. Și-a scos centura, s-a întors, a întins mâna și a renunțat la ochelarii de soare. A spus: Bună, sunt Deborra-Lee Furness, mă bucur să te întâlnesc”, a povestit actorul la People TV.

În continuare, Jackman a menționat faptul că toți cei prezenți dezvoltaseră o pasiune pentru Deb, dar el a fost bărbatul norocos care a reușit să obțină o întâlnire.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Deborra, soția lui Hugh Jackman și acesta.

Și pare să aibă dreptate căci, Furness, care este cu 13 ani mai în vârstă decât soțul ei, a explicat că, la acea vreme, pur și simplu nu căuta să se implice într-o relație. Cu atât mai puțin cu un actor.

"A existat o chimie. Și de fiecare dată când am tras un cadru împreună, a fost incredibil. Profesional, nu am mai experimentat așa ceva.", spunea Jackman despre momentele în care au colaborat.

Citește și: Brad Pitt, cu tatuajele la vedere, pe plajă. Ce tatuaj le-a atras atenția fanilor

Furness a asigurat că sentimentul era reciproc, deși la început gândul ei era: "Cine este tipul acesta? Jack Hughman? Nu am auzit niciodată de el."

Acum sunt căsătoriți de 24 de ani, au împreună doi copii și petrec mult timp împreună. Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi pe plajă, unde au mers împreună cu patrupezii lor.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Deborra, soția lui Hugh Jackman și acesta.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri