Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Ce face Dwayne Johnson cu averea lui. Pe ce dă banii cel mai bine platit actor de la Hollywood

Dwayne "The Rock" Johnson este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Potrivit Forbes, actorul a câștigat, numai în anul 2018, 124 milioane de dolari.

Dwayne "The Rock" Johnson este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood

Profimediaimages.ro

Dincolo de producțiile de succes în care apare, starul are și o mulțime de contracte de imagine. De asemenea, el deține propria companie de producție, din ”mâinile” căreia au ieșit ”Rampage”, ”Baywatch”, ”Skyscraper” și ”Jumanji: Welcome to the Jungle”.

Ce avere și afaceri are Dwayne ”The Rock” Johnson

Celebrul Dwayne are o avere de 320 milioane de dolari. În ultimul an, în ciuda pandemiei de coronavirus, conturile sale s-au rotunjit cu aproximativ 88 de milioane, potrivit celor de la Forbes.

Cu un garaj tihsit de mașini personalizate și activ în acțiunile caritabile, actorul știe cum să-și cheltuie banii. Dincolo de micile plăceri ale vieții și unele extravaganțe, actorul încearcă să investească părți generoase din banii câștigați.

În acest sens, el a pornit o afacere alături de fosta sa soție. Este vorba chiar despre compania de producție Seven Bucks.

Citește și: Cum arată soția și fetițele lui Dwayne “The Rock” Johnson. Unde a întâlnit-o actorul pe Lauren Hashian

Cei doi puneau bazele business-ului în 2012, după divorțul din 2007. Și, cum era de așteptat, numele nu a fost ales întâmplător. Acesta amintește de un moment de cotitură din viața lui Johnson: după ce The Rock a zburat din Canada spre Miami, la finalul carierei sale de fotbalist, și-a golit buzunarele și a găsit doar 7 dolari.

Înainte de asta, actorul a înființat Fundația Dwayne Johnson Rock, o organizație caritabilă care lucrează cu copii ce suferă de boli dure pentru a-i ajuta să-și construiască un viitor frumos.

Pe ce dă banii Dwayne ”The Rock” Johnson

Pentru a își menține fizicul, The Rock consumă mai mult de 5.000 de carbohidrați pe zi, uneori ia până la șapte mese pe zi. Asta înseamnă, de multe ori, sushi și kilograme bune de mâncare.

Unul dintre alimentele sale favorite este codul. În 2015, el și-a dezvăluit dieta Muscle&Fitness, iar la o simplă adunare a rezultat că mănâncă aproximativ 821 de kilograme într-un an. Având în vedere că această carne costă undeva în jur de 1,75 dolari pe kilogram, asta înseamnă că Dwayne cheltuia aproximativ 1.400 dolari doar pe pește.

Citește și: Cum arăta Dwayne “The Rock” Johnson înainte să devină "Cel mai sexy bărbat din lume". Actorul a râs de dinții lui din copilărie

O altă plăcere, cu mult mai scumpă decât dietele sale, sunt mașinile de lux. Actorul deține mai multe vehicule scumpe, printre care și un Pagani personalizat, care valorează 1 milion de dolari. În ”flota” lui se regăsește și un private jet.

Pasiunea pentru autoturisme nu se rezumă doar la propriul garaj. Starul iubește să dăruiască camioane familiei sale, iar tatăl său este principalul beneficiar al mașinilor oferite de The Rock.

Recomandari