Christopher Atkins făcea furori în Laguna Albastră. Cât de schimbat e la 60 ani: ”Caut o iubită care să reziste nebuniei mele”

La mulți ani după ce a făcut furori alături de Brooke Shields în ”Laguna Albastră”, Christopher Atkins suprinde cu o declarație ce poate fi catalogată drept controversată.

Christopher Atkins suprinde din nou cu o declarație ce poate fi catalogată drept controversată.

Profimediaimages.ro

Actorul a acordat un interviu pentru publicația Page Six în care a vorbit despre așteptările pe care le are de la o femeie. El a glumit că este în căutarea unei prietene ”foarte sexuale”, capabile să reziste ”nebuniei sale spontane”.

Atkins, care a ajuns la vârsta de 60 de ani, a adăugat că vrea lângă el o femeie matură, care să nu fie atrasă de drame.

Citește și: Poză în costum de baie la 55 de ani. Brooke Shields, la fel de frumoasă ca în Laguna Albastra

”O femeie căreia îi place să râdă, poate fi spontană... trebuie să fie deschisă și când spun asta mă refer la faptul că o relație bună înseamnă o intimitate sănătoasă. Ceea ce înțeleg prin intimitate nu este sexul, ci abilitatea de a te exprima pe o bază intimă, fără judecată și batjocură”, a explicat actorul.

Actorul a ținut să menționeze faptul că este un bărbat stabil. El a afirmat că a avut doar două relații de când s-a despărțit de mama copiilor săi, după un mariaj de 22 de ani.

Una dintre poveștile de dragoste a durat patru ani, iar cealaltă șapte.

Citește și: Mesajul emoționant pe care Hugh Jackman l-a transmis soției sale la 25 de ani de căsnicie

Christopher Atkins a făcut senzație în ”The Blue Lagoon”

Christopher Atkins avea doar 18 ani când a apărut în propriile scene nud în legenadarul film, ”Laguna Albastră”.

Filmul i-a avut în prim plan pe el și Brooke Shields, doi veri care au crescut împreună pe o insulă pustie, după ce au naufragiat acolo cu unul dintre părinți.

La vremea respectivă, Brooke avea doar 14 ani când a jucat în peliculă, așa că scenele nud au fost realizate de către dublura sa.

Citește și: Macaulay Culkin a devenit tată pentru prima dată. Actorul din "Singur acasă" și Brenda Song sunt părinții unei fetițe

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri