Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Poză în costum de baie la 55 de ani. Brooke Shields, la fel de frumoasă ca în Laguna Albastra

Brooke Shields, actrița și modelul în vârstă de 55 de ani, arată fenomenal în costum de baie. Artista se simte încrezătoare și nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta fanilor că vârsta nu este decât un număr

Poză în costum de baie la 55 de ani. Brooke Shields, la fel de frumoasă ca în Laguna Albastra

În spatele trupului ei de invidiat stau ore de muncă la sala și asta o dovedește abdomenul perfect lucrat. Shields susține că nu a avut niciodată trupul unei balerine, nu a fost slabă, dar a fost atletică, iar faptul că nu se încadra în standardele de frumusețe clasice în perioada în care lucra ca model, o făcea să se simtă inferioară, potrivit pagesix.com.

A trecut peste complexul ei cu ajutorul unui antrenor care a dus-o la nivelul la care ea își dorea, și mai mult decât atât, singură a învățat să-și iubească corpul exact așa cum este el.

Acum este preocupată să aibă un stil de viață sănătos și să se mențină cât mai în formă. Atunci când se duce la plajă, actrița își face fotografii în costumul de baie și le postează pe rețelele de socializare semn că a devenit extrem de mândră de condiția sa fizică.

Ultimele sale postări au strâns zeci de mii de aprecieri de la fanii care au fost încântați să vadă trupul de adolescentă a modelului.

citește și: Cum arată acum și ce s-a întâmplat cu actrița care făcea furori în Laguna Albastră. Imagini cu Brooke Shields în costum de baie

Afternoon tea ☕️

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Pe lângă carieră, Brooke este și o mamă cu normă întreagă, având doi copii cu producătorul TV Chris Henchy. De foarte multe ori, jurnaliștii au întrebat-o care e secretul frumuseții sale.

„Apă, apă, apă şi iar apă. Salate şi multă dragoste”, spune ea. „Ca produse, folosesc cremă cu unt de shea pentru mâini, cremă cu cofeină pentru faţă şi întotdeauna cremă cu factor de protecţie solară!”, precizează Brooke

Recomandari