Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Cum s-a pregătit Keanu Reeves pentru filmul John Wick: ”Îmi luam pistoale cu mine, acasă” | Trailer

John Wick este un film thriller american de acțiune. Prima parte a fost lansată în 2014 și îl are în rolul principal pe Keanu Reeves. Actorul a dezvăluit cum s-a pregătit pentru filmul ce avea să devină un succes

Keanu Reeves in John Wick

John Wick este un film thriller american de acțiune. Prima parte a fost lansată în 2014 și îl are în rolul principal pe Keanu Reeves. Actorul a dezvăluit cum s-a pregătit pentru filmul ce avea să devină un succes.

Keanu Reeves este implicat în seria John Wick , mai mult decât lasă să vadă cadrele de pe marele ecran. Reeves a fost cel care l-a convins pe Chad Stahelski să regizeze ambele filme. Cei doi se cunosc de pe vremea seriei Matrix, când au lucrat împreună la elaborarea cascadoriilor.

Keanu Reeves a dezvăluit că s-a pregătit timp de 3 luni înainte să înceapă filmările pentru primul film John Wick, lansat în 2014.

Actorul a ținut o dietă săracă în grăsimi și a renunțat la sare. Ba, mai mult Keanu Reeves, a declarat că s-a gândit serios să-și schimbe stilul alimentar după acest film.

În plus, în cele trei luni de pregătire, Keanu s-a concentrat foarte mult pe pasiunile personajului, și anume armele, luptele și mașinile.

”Practic ajunsesem să iau arma acasă cu mine, să mă plimb cu ea prin casă, să mă joc de-a spioni prin camere pentru a deveni John Wick. Admir personajul, îi admir onoarea, pasiunea și simțul umorului”, spunea Keanu Reeves.

Trailer John Wick. Despre film

Filmul John Wick, regizat de Chad Stahelski și scris de Derek Kolstad, a înregistrat încasări de peste 90 de milioane de dolari. În John Wick, Keanu Reeves apare cu plete, barbă și costum. El renunță la a fi Keeanu din The Matrix și devine acum Keeanu din John Wick.

După moartea subită a iubitei sale soții, John Wick primește un ultim cadou de la ea: un pui de beagle-o cățelușa pe nume Daisy, și un bilet în care îi cerea să nu uite să iubească. Dar doliul și tristețea lui John sunt întrerupte de mafiotul rus, sadicul Iosef Tarasov, care se îndrăgostește de mașina lui John.

Fiindcă John refuză să-i vândă mașina, Iosef și băieții lui i-o iau cu forță, intră peste el în casă bătându-l până la inconștientă și omorând-o pe micuța Daisy. Fără să-și dea seamă, ei l-au trezit pe cel mai crud asasin care a existat vreodată în lumea interlopă. Căutările lui John pentru a-și recupera mașină îl conduc pe acesta într-o zonă a New York City pe care turiștii n-o văd niciodată și unde se învârte comunitatea super-secretă și violentă a interlopilor, în care John Wick fusese pe vremuri cel mai crud.

John Wick, cel de-al patrulea film, confirmat

Keanu Reeves s-a arătat interesat de o continuare sau chiar mai multe pentru franciza John Wick. A spus că își dorește să facă mai multe astfel de filme, ceea ce s-a și întâmplat.

Ulterior au fost lansate John Wick: Chapter 2 și John Wick: Chapter 3 – Parabellum. Al treilea film din serie a generat în 24 de ore încasări record și a aproape că a dublat valorile obținute de cel de-al doilea film John Wick

Cea de-a patra parte a John Wick - John Wick: Chapter 4 - a fost deja confirmată.Producția peliculei va începe în curând, iar în cinematografe va ajunge pe 21 mai 2021, peste exact doi ani.

Citește și: Keanu Reeves, gânduri despre viață, după depresie. Cum să fii un om fericit

Angelina Jolie și Keanu Reeves - dragoste secretă! „Nu a mai fost atât de entuziasmată de un bărbat de când l-a cunoscut pe Brad”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro