Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Femeie din Arad, bătută cu picioarele și trântită la pământ de doi bărbați! Polițiștii s-au șocat când au aflat cine erau agresorii

Momente de groază pentru o femeie de 45 de ani, din Arad. Femeia s-a ales cu răni grave după ce doi bărbați au bătut-o cu picioarele și au trântiti-o la pământ!

Femeie din Arad, bătută cu picioarele

Sursa foto: criticarad.ro

O femeie de 45 de ani a fost bătută cu picioarele de fostul ei soț și de fiul acestora, un tânăr de 20 de ani. Femeia a căzut la pământ și în tot acest timp a fost lovită și înjurată de propriul copil și de tatăl acestuia.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați despre fapta violentă comisă de cei doi bărbațți, cercetându-i acum pentru violență în familie. Totodată, pe numele tânărului și a tatălui acestuia au fost emise două ordine de protecție provizorii.

Femeie din Arad, bătută cu picioarele și trântită la pământ de doi bărbați! Polițiștii s-au șocat când au aflat cine erau agresorii

Femeie din Arad, bătută cu picioarele de soț și de fiul de 20 de ani

„Sâmbătă, 22 decembrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 45 de ani despre faptul că fostul soț, un bărbat de 49 de ani, și fiul acestora de 20 de ani, în timp ce se aflau la domiciliu, ar fi agresat-o fizic, lovind-o cu picioarele și trântind-o la pământ, în timp ce îi adresau injurii.

Pe numele celor doi bărbați au fost emise două ordine de protecție provizorii, fiind cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, au precizat reprezentanții IPJ Arad, conform celor de la aradon.ro.

Recomandari