"Mama (Anne)", ultimul episod online. Cum se va termina cel mai îndrăgit serial turcesc. Va reuși Melek să rămână alături de Zeynep? Ce se va întâmpla cu Șule și Cengiz

 

Va rămâne Melek alături de Zeynep sau de mama ei biologică, Șule? Ce se va întâmpla cu Cengiz, tatăl vitreg? Ultimul episod din Mamă (Anne) va oferi toate răspunsurile, mâine, în ultimul episod al celui mai îndrăgit serial turcesc.

Fanii din România au urmărit cu sufletul la gura povestea micuței Melek, încă de la început, şi au trăit fiecare reuşită şi suferinţă a fetiţei. Cu o poveste inspirată din realitate, de luni pânã vineri, de la ora 14:00, producţia „Mama” ( „Anne”) a reuşit să aducă emoţie în casele telespectatorilor, cu un subiect mai puţin abordat în serialele turceşti.

Un copil maltratat, lăsat în voia sorţii, exploatat. O mamă rămasă singură, după moartea soţului, fără vreun ajutor. Un alt copil abandonat într-un orfelinat, de nevoie, şi adoptat de o familie înstărită. Aşa a început povestea care, mâine, îşi va găsi finalul.

Nu rata, mâine, ultimul episod al serialul "MAMA (ANNE)"! Îşi va găsi Melek liniştea şi fericirea alături de Zeynep sau va avea parte de o viaţă mizerabil, în continuare. Finalul este cât se poate de surprizator!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe