Simone Susinna va fi rivalul lui Michele Morrone în filmul 365 zile. Cum arată bărbatul care va face furori în partea a doua

Michele Morrone, celebrul actor din producția "365 Days", o să aibă un rival de temut în cea de-a doua parte a filmului. Iată cum arată bărbatul care va face furori cu aspectul său fizic.

Michele Morrone, celebrul actor din producția "365 Days", o să aibă un rival de temut în cea de-a doua parte a filmului. Iată cum arată bărbatul care va face furori cu aspectul său fizic.

Getty & Profimedia

Veste importantă pentru fanii producției "365 Days". Aceștia se vor bucura de un nou actor în cea de-a doua parte a filmului. Simone Susinna este bărbatul care va juca un nou personaj pe nume Nacho.

Cum arată Simone Susinna, rivalul lui Michele Morrone în filmul "365 Days"

De curând, Michele Morron a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine care a devenit rapid virală pe internet. Deși au apărut tot felul de spectualții în ceea ce privește o relație între cei doi, fanii au înțeles totul greșit.

Bărbatul fermecător care s-a fotografiat alături de celebrul actor face parte din distribuția noului film "365 Days".

Se pare că Michel Morrone are un rival în adevăratul sens al cuvântului. Simone Susinna impresionează cu aspectul său plăcut și este un model renumit, lucru pentru care fanele vor savura cu plăcere cea de-a doua parte a producției "365 Days".

Mai mult decât atât, bărbatul a fost cel care și-a anunțat prietenii virtuali că va face parte din distribuția celui mai controversat și așteptat film. Acesta a publicat pe Instagram alături de Blanka Lipinska, autoarea trilogiei erotice.

Citește și: Filmul „365 Days” revine! Ce actori fac parte din distribuția celei mai controversate producții

"Ziua cea mare a venit în sfârșit!!! Sunt atât de încântat și onorat să joc rolul lui Nacho, dar și să fac parte din familia 365!! Sunt sigur că o să vă placă. Vă mulțumesc din suflet pentru această oportunitate!", a scris Simone Susinna la descrierea fotografiei sale.

Un lucru este evident, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cea de-a doua parte a filmului "365 Days" și să cunoască noul personaj. Filmările au început încă de la începutul lunii mai, iar producția este extrem de așteptată.

Ce actori se întorc în partea a doua a filmului „365 Days”

Finalul producției nu a fost unul la care toată lumea se aștepta, iar mulți și-au dorit să afle ce se întâmplă cu Massimo Torricelli și Laura Biel. Se pare că cei doi actori se întorc în partea a doua a producției, însă vom avea parte de personaje noi, precum modelul Simone Susinna, care va juca rolul lui Nacho.

Continuarea filmului se va concentra pe relația de iubire dintre cele două personaje principale: "Laura și Massimo se reunesc, dar noul lor început este complicat de legăturile de familie ale lui Massimo, dar și de un bărbat misterios care intră în viața Laurei pentru a-i câștiga inima și încrederea.", conform justjared.com.

Citește și: Cum arată și cine este fosta soție a lui Michele Morrone. Italianul a făcut senzație în filmul 365 DNI?

Primul film a fost extrem de controversat din cauza subiectului pe care l-a abordat, despre care criticii spun că scoate în evidență agresiunea sexuală și răpirea. Pentru că partea a doua este realizată de Netflix este posibil ca filmul să adopte o abordare mai precaută.

Continuările se vor baza pe cărțile din trilogia autorului polonez Blanka Lipinska, deși „complotul este probabil să devieze de la aceste texte și o parte din conținutul potențial controversat ar putea fi atenuat”.

Ultimele știri