Sony pregăteşte un sequel al serialului "Who’s the Boss?" cu Tony Danza şi Alyssa Milano

Un sequel al serialului de televiziune "Who’s the Boss?" este în pregătire la Sony Pictures Television, anunţă site-ul Deadline.

Tony Danza şi Alyssa Milano vor reveni pe ecran în rolurile Tony şi Samantha Micelli. Familii din lumea întreagă le-au urmărit relaţia tată/ fiică de-a lungul a 196 de episoade, la ABC, între anii 1984 şi 1992.

Serialul a avut o audienţă medie de 33 de milioane de telespectatori pe episod în timpul celui de-al optulea sezon difuzat de ABC.

"Who’s the Boss?" a fost nominalizat la 10 categorii ale premiilor Emmy şi cinci Golden Globes.

Noua producţie are loc la 30 de ani după evenimentele din serialul original, care îl are în centru pe fostul jucător de baseball Tony Micelli care s-a retras din Liga Mare şi care acum este menajeră şi are grijă de fiica sa Samantha Micelli.

Din distribuţia originală, Judith Light (Angela) şi Danny Pintauro (Jonathan) îşi reiau rolurile secundare în noul serial.

Danza şi Milano vor fi şi producători executivi, alături de Norman Lear, Brent Miller şi Dan Farah.

Sursa: News.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri