Căutare Live

VIDEO: Un bărbat se laudă că VORBEŞTE pe limba cailor! Vezi cât de bine se înţelege cu animalele

Unii ştiu engleza, unii se laudă cu franceza lor perfectă, în timp ce alţii se filmează în timp ce vorbesc limba cailor! Nu ştim cum face, dar finlandezul ăsta reuşeşte să "discute" fără niciun fel de problemă cu animalele

Unii ştiu engleza, unii se laudă cu franceza lor perfectă, în timp ce alţii se filmează în timp ce vorbesc limba cailor! Nu ştim cum face, dar finlandezul ăsta reuşeşte să "discute" fără niciun fel de problemă cu animalele.

Rudi Rok îşi drege un pic vocea şi se pune pe treabă. Imită perfect sunetele scoase de cai şi trece cu brio orice fel de test.

Pentru că nimeni nu-l credea, s-a filmat şi a urcat clipul pe Youtube. Priviţi-l în acţiune!

VIDEO! Râzi cu lacrimi: Ăsta e absolutul în materie de sforăit!... Unde s-a ajuns?! Un profesor a fost "VAMPIRIZAT ENERGETIC" de către studenţi...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri