Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Bilete gratuite la Neversea și Untold 2019, dacă donezi sânge. Unde și când poți dona

Bielete gratuite la Untold și Neversea 2019 pentru cei care donează sânge în cadrul rețelei Și eu donez. Iată unde și când poți dona în cadrul campaniei Blood Network

Bilete Neversea 2019

Bielete gratuite la Untold și Neversea 2019 pentru cei care donează sânge în cadrul rețelei Și eu donez. Iată unde și când poți dona în cadrul campaniei Blood Network

Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA lansează, și în 2019, cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge, care a mobilizat mii de oameni din România.

În acest an campania începe mai devreme și se desfășoară în perioada 13 mai-29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România.

Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilete gratuite de o zi la UNTOLD 2019 sau NEVERSEA 2019.

Bilete gratuite la UNTOLD și NEVERSEA 2019. Unde poți dona sânge

 • CLUJ-NAPOCA: 11, 12 MAI, BULEVARDUL EROILOR
 • TÂRGU MUREȘ: 18,19 MAI, PIAȚA TEATRULUI
 • IAȘI: 18,19 MAI, IULIUS MALL
 • TIMIȘOARA: 25,26 MAI, PARCAREA FACULTĂȚII DE POLITEHNICĂ
 • ORADEA: 1,2 IUNIE, PIAȚA UNIRII
 • SIBIU: 8,9 IUNIE, PIAȚA UNIRII
 • BUCUREȘTI: 14,16 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA PIAȚA CHARLES DE GAULLE
 • BRAȘOV: 22, 23 IUNIE, BULEVARDUL REPUBLICII, ZONA MODAROM
 • CONSTANȚA: 29, 30 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

Reducere la abonamentele UNTOLD și NEVERSEA 2019

Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat și vor atașa o poză cu adeverința de donator. Apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere, astfel:

 • la UNTOLD la prețul special de 513,94 de ron plus taxe din prețul final de 811,20 ron + taxe al abonamentului
 • la NEVERSEA la prețul special de 399 de ron plus taxe din prețul final de 599 ron + taxe al abonamentului

Citește și: Lege nouă privind donarea de sânge în România. Ce beneficii primesc donatorii în 2019

Condiții donare sânge. Ce trebuie să știi înainte să donezi

 • nu trebuie să iei antibiotice sau să fi făcut un tratament cu antibiotice în ultimele 3 luni
 • trebuie să fi trecut cel puţin 2 luni de la ultima donare
 • nu trebuie să fi consumat alcool cu 72 de ore înainte de ziua donării (mai ales bere)
 • nu trebuie să fi consumat o masă bogată în grăsimi cu o seară înaintea donării
 • nu trebuie să fi fost supus unor intervenţii chirurgicale sau unor tratamente stomatologice în ultimele 3 luni
 • să ai o greutate de peste 50 Kg
 • să ai tensiunea arterială între 100 şi 180 mmHg
 • să nu fi consumat medicamente in ultima lună
 • pentru fete: înainte de menstruaţie se poate dona sânge; după menstruaţie e nevoie de o pauza de 5-7 zile
 • dacă ai tatuaj, să fi trecut 6 luni de la imprimare

Despre Neversea 2019

În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA 2019 din Constanța vor urca cei mai buni artiști ai momentului.

Neversea, poreclit şi "UNTOLD-ul de la mare" a adus laolaltă zeci de mii de fani și sute de artiști pe scene. La malul Mării Negre s-a aliniat un lineup solid de artişti, pop, rock şi EDM. Anul trecut, au urcat pe scenă trupe precum The Script, John Newman, Modestep, Alan Walker, Armin van Buuren sau Steve Aoki. În cele 4 zile de festival, s-au înregistrat peste 210.000 de spectatori.

Lineup Neversea 2019

Anul acesta, a treia ediție a festivalului Neversea îi va aduce în fața publicului și a Mării Negre pe G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies, Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx și mulți alții.

Festivalul Neversea are o latură dedicată muzicii alternative și comunităților din jurul lor, concentrându-se pe artiști și subgenuri specifice de muzică electronică, cu reflexii din cultura underground. Scena Temple va fi reprezentată în acest an de nume sonore din scena internațională de techno: Boris Brejcha, Agents Of Time sau Dubfire, alături de o parte dintre faimoșii pionieri ai muzicii electronice din România: Arapu, Cap, Cezar, Dan Andrei, Kozo, Livio&Roby, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Sublee și Suciu.

Scena The Ark va avea invitați de elită ca Chinese Man feat. ASM & Youthstar, Deliquent Habbits, Dub Fx sau A Skillz. Această scenă activează interesul pentru hip-hop și drum and bass, promovând totodată și noile valuri de trap, grime și muzică bass.

Despre UNTOLD 2019 - Lineup Untold

Untold 2019, desfășurat în perioada 1-4 august, la Cluj, este unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale anului, iar primele nume mari au fost deja confirmate. Astfel că anul acesta fanii festivalului vor dansa pe muzica lui David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike și mulți alții.

Citește și: Concerte România 2019. Cele mai așteptate concerte în București și în țară

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro