Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Electric Castle 2019. Unde găsești cazare și la ce prețuri

Festivalul de muzică electronică Electric Castle 2019 se apropie și festivalierii se gândesc deja la posibilele cheltuieli. Iată unde poți găsi cazare și la ce prețuri.

Festivalul de muzică electronică Electric Castle 2019 se apropie și festivalierii se gândesc deja la posibilele cheltuieli. Iată unde poți găsi cazare și la ce prețuri.

După ce distracția festivalului Neversea a luat sfârșit, acum festivalierii se pregătesc pentru Electric Castel 2019. Acest festival are loc la Cluj în perioada 12-16 iulie. Aproximarea costurilor poate fi dificilă de vreme ce cazarea poate fi destul de problematică. Cu siguranță te gândești că pe ultima sută de metrii, cu doar câteva zile înainte de festival, mai poți găsi doar locații extrem de scumpe. Iată unde mai poți găsi cazare și la ce prețuri.

Electric Castle 2019 – Cazare

Opțiunile pentru cazare sunt:

1. La camping

2. La Bonțida

3. La Cluj

Cazare camping Electric Castle 2019

Dacă dorești ca tu și prietenii tăi să vă aduceți propriul cort și să îl instalați singuri acolo, costă 100 lei. Plătind această sumă, veți avea acces la cabine de duş şi toatele cu flush. Mai departe, puteţi opta pentru un cort de 2 persoane, deja montat pe care îl găsiţi direct acolo. Acest cort vă aşteaptă cu 2 pături şi 2 covoraşe turistice, voi trebuie să aduceţi doar sacii de dormit. Acest tip de cazare costă 300 lei. Dacă vii la Electric Castle 2019 cu toată gașca și vreți să stați cu toții, puteți închiria un cort de 4 persoane unde aveţi saltele de dormit cu cearşaf, covoare, lumină, o noptieră mică, toate acestea intrând în prețul de 1200 lei.

O opţiune atractivă ar mai fi fost Swedish Logde-ul, dar din păcate s-au epuizat toate. Acestea sunt un fel de căbănuţe tip cutie pentru 4 persoane cu paturi şi saltele. Voi trebuie doar să contribuiţi cu pernele şi cearşafurile, iar cazarea vă costă 1990 lei. Aceeaşi poveste de „decor interior” o regăsim şi în cazul cortului cu panoramă, doar că de data aceasta aveţi şi privelişte, de care vă puteţi bucura de pe mica verandă a cortului. Cortul e de 3 persoane și închirierea costă 1990 lei.

Cazare Bonțida Electric Castle 2019

O altă variantă de cazare ar fi ca, pentru câteva zile, să deveniți de-ai locului și să vă cazați în Bonţida. Localnici de acolo îi așteaptă nerăbdători pe festivalierii care își caută loc de cazare. Nici gând să se plângă de zgomotul care nu-i lasă să doarmă sau de aglomeraţia din sat. Ba din contră, sunt extrem de prietenoşi cu străinii şi pentru o sumă modică de 100 lei de persoană, pe seară, vă primesc în casa lor.

Cu toate acestea, depinde şi cât de aproape sunt de castel şi care sunt condiţiile pe care le oferă. Alţii nu au o casă atât de mare şi nu-şi permit să te înghesuie într-una din camere, dar te lasă să stai cu cortul la ei în curte şi să le foloseşti toaleta pentru o sumă medie de 30 lei pe seară de cort. Și cum în fiecare an plouă la acest festival, localnicii sunt pregătiți și vând cizme, saci de gunoi și tractează maşini.

Cazare Cluj Electric Castle 2019

Pe site-ul festivalului, anul acesta organizatorii au introdus o secțiune nouă numită Travel Packages . Aceste „pachete de călătorie” includ atât biletul de festival cât și cazarea. Astfel, vei avea posibilitatea de a sta singur, cu încă o persoană sau în grup de 4 și veți avea asigura un General Acces la concerte. Preţurile pornesc de la 699 lei/1 persoană (The Spot Cosy Hostel), 1639 lei/2 persoane (Hotel Studio), 2759 lei/4 persoane (Jonathan Apartment).

Desigur că vă puteţi găsi singuri cazare în Cluj şi mergeţi la festival cu maşina proprie sau cu autobuzele puse la dispoziţie de organizatori. Pentru asta, vă puteţi uita pe site-uri ca Booking sau Airbnb. Se vehiculează că deja s-a dat orice cameră disponibilă în Cluj și în împrejurimi în perioada 12-16 iulie. Lucrurile nu stau chiar așa. De exemplu, pe Booking, în perioada 12-16 iulie, în Cluj-Napoca, mai sunt disponibile unități de cazare. O cameră pentru 2 persoane o mai poți găsi acum la prețul de 600 de lei, preţul pentru 5 nopţi, sau apartament la aproximativ 1000 Euro.

Citește și :

Electric Castle 2019. Ce artiști urcă pe scenă, prețul biletelor și programul complet al festivalului de la Cluj

Electric Castle 2019: CFR modifică mersul trenurilor pentru festival

Sursă foto : cluj.com

Recomandari