Căutare Live

Suma colosală câștigată de Dani Mocanu zilnic! Ce venituri are artistul din YouTube

Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți maneliști din România, lucru ce reiese din milioanele de vizualizări înregistrate de videoclipurile cântărețului. Fanii au descoperit recent cât câștigă acesta în fiecare lună, din YouTube.

Câți bani câștigă Dani Mocanu din YouTube

Atunci când deschizi YouTube-ul poți observa că Dani Mocanu este mai mereu în topul preferințelor românilor, un exemplu concret fiind chiar ultima piesă lansată de acesta, numită „Artileria”.

CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ DANI MOCANU ÎN FIECARE ZI, DIN YOUTUBE

Melodia realizată în colaborare cu celebrul Costi a adunat în aproximativ o lună mai bine de douăzeci și șase de milioane de vizualizări, devenind astfel un adevărat hit.

citește și: Dani Mocanu, filmat când sparge o mașină! „A recurs la perversiuni și m-a obligat să mă culc cu ea” | VIDEO

Și culmea, aceasta nu este cea mai urmărită piesă a cântărețului de manele, semn că Dani Mocanu chiar se pricepe la scos hit după hit.

Suma colosală câștigată de Dani Mocanu zilnic! Ce venituri are artistul din YouTube

Câți bani câștigă Dani Mocanu din YouTube

Suma colosală câștigată de Dani Mocanu zilnic! Ce venituri are artistul din YouTube

În piesele sale, artistul vorbește despre dragoste, dușmani, suferință sau diferite lecții pe care viața ți le dă, de-a lungul timpului. Acest lucru pare să fie pe placul fanilor și astfel curg milioanele de vizualizări.

citește și: Ea este sora lui Dani Mocanu: Aş vrea să ajung cunoscută. Să mă ştie aproape toată lumea

Recent s-a descoperit și cum curg milioanele în conturile lui Dani Mocanu, grație succesului său de pe YouTube! Potrivt celor de la socialblade.com, cântărețul de manele se poate mândri cu sume colosale, încasate de pe urma succesului său muzical.

Videoclipurile lui Dani Mocanu adună milioane de vizualizări în fiecare zi și acest lucru se transformă în câștiguri generoase. Potrivit site-ului, cântărețul câștigă zilnic între 200 și 4.600 de dolari, în funcție de numărul afișări.

Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri