Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Cum poți să te îmbogățești, jucând Pokémon Go? Este foarte simplu! 1.000 de dolari dintr-un foc

Pentru unii, Pokemon Go poate reprezenta o oportunitate de afacere, de la jucătorii avansaţi care se oferă să-i ajute pe începători, contra-cost, până la posibilitatea ca un business să atragă clienţi pasionaţi de acest joc.

Pentru unii, Pokemon Go poate reprezenta o oportunitate de afacere, de la jucătorii avansaţi care se oferă să-i ajute pe începători, contra-cost, până la posibilitatea ca un business să atragă clienţi pasionaţi de acest joc.

În SUA, jucătorii avansaţi au început deja să profite de creşterea rapidă a numărului de utilizatori Pokemon Go prin vânzarea de conturi dezvoltate, de nivel ridicat, pe site-urile de anunţuri, scrie economica.net.

Spre exemplu, un cont de nivelul 5 poate fi cumpărat cu 23 de dolari, iar saltul instant la nivelul 15 costă 175 de dolari. 150 de dolari pentru nivelul 14, 130 de dolari pentru nivelul 13. Un utilizator cere 1.000 de dolari pentru contul său de nivelul 22, iar un cont de nivelul 20 poate fi cumpărat cu 399 de dolari.

În Statele Unite, diverse afaceri - de la restaurante şi magazine la cinematografe - au remarcat traficul uriaş de consumatori generat prin oraşe de Pokemon Go şi au început să dezvolte metode de a atrage jucătorii.

Lansat pe 6 iulie în SUA, Australia şi Noua Zeelandă, jocul ”Pokémon Go” a atras într-o singură zi mai mulţi utilizatori în Statele Unite decât reţeaua de socializare Tinder pe dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android.

Totodată, rata zilnică a utilizatorilor activi este aproape egală cu cea a reţelei de socializare Twitter. Jocul este utilizat în medie 43 de minute pe zi, mult decât WhatsApp sau Instagram.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro