Antena Căutare

Cum valorifici multimea de fotografii din calatoriile tale?

Calatoriile sunt pasiunea ta? Ai un frigider plin de magneti cu locurile pe care le-ai vizitat? Ai grija ca atunci cand pleci intr-o calatorie sa iti iei mai multe carduri de memorie ale aparatului foto? Te mandresti cu nenumaratele poze pe care le-ai facut in diverse destinatii?

Calatoriile sunt pasiunea ta? Ai un frigider plin de magneti cu locurile pe care le-ai vizitat? Ai grija ca atunci cand pleci intr-o calatorie sa iti iei mai multe carduri de memorie ale aparatului foto? Te mandresti cu nenumaratele poze pe care le-ai facut in diverse destinatii?

Atunci esti candidatul ideal pentru a crea o fotocarte cu fotografiile din calatoriile tale.

Povesteste cu ajutorul pozelor despre fiecare dintre excursiile tale, fie ca au fost in locuri exotice, in capitale europene sau pe plaiuri mioritice.

Am fotografiile postate pe Facebook. De ce sa le pastrez intr-o fotocarte?

O fotocarte difera de simplul album foto care iti vine in minte, compus din folii transparente in care adaugi pozele printate una cate una.

O fotocarte este, asa cum numele o spune, o carte cu poze. Copertile sunt groase, foile ca ale unei reviste. Cu ajutorul unui editor online alcatuiesti fotocartea pagina cu pagina. Aranjezi pozele asa cum iti doresti, setezi pe coperta fotografia preferata, inserezi text.

Intr-o lume digitala, unde totul se petrece pe internet, apare firesc intrebarea de ce sa pastrezi fotografiile si intr-o fotocarte, nu doar in albumele Facebook.

Ai mai jos cateva motive pentru a-ti comanda un album fotocarte la pret avantajos:

1. Fotocartea nu depinde de evolutia tehnologiei. Inainte stocai informatie pe floppy-disc, ulterior pe CD-uri, stick de memorie, card de memorie. Cu o fotocarte ai certitudinea ca, vei arata poze din calatoriile tale stranepotilor, deci peste ani si ani.

2. Calatoriile se povestec. Spui intamplari, oferi sfaturi, faci recomandari. Prin urmare, cel mai bine o poti face cu ajutorul unei fotocarti cu poze din locurile in care ai fost.

3. De cate ori ai mai deschis albumul foto de pe Facebook postat acum un an? Dar pe cel urcat acum doi ani sau cinci ani? Fotocartea este mereu la indemana ta. O iei de pe raft, o deschizi si rememorezi frumoasele excursii pe care le-ai facut.

4. Un calator se mandreste cu fotografiile sale. Fotocartea cu pozele din excursii este un mijloc excelent de a le arata rudelor, prietenilor, locurile prin care te-ai plimbat.

5. Fotocartea este personalizata de tine, deci are amprenta ta personala.

6. Exista foarte multe idei pentru realizarea fotocartii: 1. fotocarte cu top cele mai frumoase poze din toate calatoriile pe care le-ai facut 2. fotocarte cu poze adunate din cea mai extravaganta excursie sau din calatoria care ti-a placut cel mai mult (te-ai indragostit de o anume destinatie) 3. fotocarte cu vacantele din Romania 4. fotocarte cu peisaje sau fotocarte cu ansambluri arhitecturale s.a.

7. Fotocartea nu inseamna ca vei cheltui o suma mare de bani. Tine cont ca pretul difera in functie de dimensiunea ei si de numarul de pagini.

8. Pozele tiparite au un impact mult mai mare cand sunt admirate intr-o fotocarte, decat atunci cand sunt vazute pe Facebook, de pe smartphone. Difera inclusiv ritualul. Pozele de pe Facebook le vezi pe fuga, in metrou, amestecate cu aparitia altor noutati ale prietenilor, cele dintr-o fotocarte sunt insotite de savurarea unui ceai, cafea, de istoria unei povesti.

Tu ce fotografii ai insera intr-o fotocarte?

5 modalitati de petrecere a timpului liber in perioada calda... Invitatie la o cina romantica in peisajul urban bucurestean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x