Antena Căutare

Începe Târgul de Crăciun de la Sibiu

Weekend-ul 16-18 noiembrie este perioada perfecta pentru inceperea targurilor de Craciun sau pentru punerea in scena a celor mai interesante piese de teatru.

Pe 16, 17 și 18 noiembrie sunteți din nou așteptați la cele mai interesante evenimente ale toamnei în București, Sibiu, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța. Irina Rimes ajunge la Brașov, Smiley cântă la Constanța, Sibiul găzduiește mii de oameni și se pun în scenă cele mai interesante piese de teatru în București.

Vineri, 16 noiembrie

Începând de vineri, cel mai așteptat târg din România se deschide la Sibiu. Între 16 noiembrie 2018 și 3 ianuarie 2019, Târgul de Crăciun este deschis zilnic în Piața Mare din Sibiu. Inaugurarea proiectului “Christmas in Sibiu – Gatronomy. Culture. Tourism 2018” va lua forma unui spectacol de muzică și lumini, noutatea fiind concertul celebrei Paula Seling. La eveniment sunt așteptați peste 15 mii de oameni care vor putea participa și la diferite ateliere specifice Crăciunului. Inaugurarea târgului se va face la ora 19:00, urmând ca în zilele următoare programul să fie între 10:00 și 22:00.

În București, mai exact în Quantic, va avea loc Metal Gates Festival 2018, unde sunt așteptate trupe precum Rotting Christ și October Tide. Festivalul se va desfășura între 16 și 18 noiembrie iar biletele se pot cumpăra de pe www.iabilet.ro. Abonamentul pentru cele 3 zile este 200 de lei, iar biletul pe o singură zi este 90 de lei și se achiziționează doar la întrare.

La Sala Palatului, Delia revine cu un show memorabil pe 14, 15 și 16 noiembrie. Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfăsoară după concepte gândite de artistă și imbrăcate în scenarii spectaculoase de o intreagă armată de oameni. De la peste 400 de costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artiști invitați sau figurație, pană la acrobații pe care insăsi Delia le pune în practică, totul este o trăire. Pentru ultima zi nu mai sunt bilete disponibile.

Începe Târgul de Crăciun de la Sibiu

Metalhead și BestMusic Live Concerts va așteaptă la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un show Coma Light, adică piesele pe care le iubiți reinterpretate în manieră acustică. Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro.

În Berăria H, Fuego va așteaptă la concertul numit “O seară minunata” de la ora 21:45. Alături de artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, pe scenă vor fi prezente și invitatele speciale ale serii: Stela Enache și Marina Florea.

Ne Obliviscaris revin în România cu un show memorabil, mai exact în Club Rockstadt din Brașov. În paralel cu succesul la nivelul critic și cu o bază masivă de fani în toată lumea, Ne Obliviscaris a ajuns și una din cele mai apreciate nume în materie de experiență live, concertând extins în întreaga lume și acum revenind pentru a treia oară în România.

Cel mai mare târg de nunți din Transilvania va fi deschis la Cluj-Napoca în perioada 16-18 noiembrie. Cluj Wedding Style se va desfășura la Amiral Events & Style și taxa de acces este de 5 lei.

Sâmbătă, 17 noiembrie

Sâmbăta este ziua dedicată teatrului în București. La teatrul Coquette, va fi pus în scenă spectacolul “Praslea cel voinic și merele de aur”, adecvat atât copiilor cât și adulților. La ora 11;00, Claudia Drăgan, Cristian Dionise și Alexandru Mandu vă așteaptă să intrați în lumea basmului lui Petre Ispirescu.

La Grand Cinema & More Băneasa, ora 17:00, începe piesa de teatru în care accidentele și situațiile neprevăzute se țin lanț. “Cum să distrugi o piesă” este o combinație explozivă de teatru de comedie, pantomimă și improvizație , "accidentată" de efecte de scenă spectaculoase și foarte amuzante.

O piesă de teatru plină de umor este și “Scuzati, pardon, m-am razgandit” prezentată în Club The Hub tot de la ora 17:00. Este o incursiune în pitorescul vieții la tară și un îndemn la a deveni unici, a iubi viața, a lupta pentru ceea ce simțim.

În Cluj-Napoca, la Form Space îl puteți vedea pe DOC cu noul albul numit ”EU”. Invitați speciali sunt Deliric, Vlad Dobrescu, DJ NASA și Exile.

Cântăreața care a cucerit toate topurile muzicale ajunge și în Brașov. Irina Rimes vine în Kruhnen Musik Halle pentru un concert de excepție. Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro.

Pentru iubitorii de muzică electronică, la Constanta va avea loc evenimentul Pitch+Fader. Hotel Intim este gazda evenimentului și vă așteaptă cu 2 scene, zonă de chill și decoruri artistice unice.

Duminica, 18 noiembrie

Spectacolul de balet “La Bayadère” este pus în scenă de către Natalia Makarova la Happy Cinema, Sala 1, București. O să descoperiți o lume exotică, o altă reprezentare a culturii indiene. Biletele se pot achizitona online cu 39 de lei sau de la casa de bilete cu 49 lei.

Pentru copii, la Clubul Țăranului din București, se va desfășura spectacolul de teatru cu păpuși “Tom Degetel”. Actorii va vor aștepta de la ora 17:00 pentru a da viață personajelor: Tom Degețel, Tăietorul de lemne, Zâna cea bună și altele.

Teatrul Coquette prezintă în această zi “Prostia Omeneasca” de la oră 13:00. Celebra poveste de Ion Creangă s-a conturat într-un spectacol plin de umor, și năzdrăvănii. Spectacolul este dedicat atât copiilor cât și adulților, iar morala cuprinde cea mai grea povară, prostia.

La Club The Hub, București, va fi pusă in scena piesa de teatru “Terapie trei”. Spectacolul surprinde secretul pentru o căsnicie perfecta si ii aduce in prim plan pe Radu, Bucur Oleg Apostol. Pentru participare este necesara o rezervare iar accesul se face la ora 17:00.

Smiley ajunge la Casa de Cultura al Sindicatelor, cu turneul “Confesiune”. Concertul avut un impact extraordinar pe scenele din inteaga tara. Turneul poarta numele celui nou album artisului si începe la 19:30. Biletele nu mai sunt disponibile online.

Pe 18 noiembrie este ultima zi in care puteți merge la Târgul de Carte “Gaudeamus” din Romexpo. Ediția 25 a târgului început pe 14 noiembrie si este organizat de Radio Romania.

Mai multe informații despre evenimentele din București și din cele mai mari orașe ale țării le găsiți pe https://www.iabilet.ro

Povestea "nAtelier": "Am pornit de la o geacă și de la niște perle. Am luat modelul de pe Pinterest și am... Lansare de carte: Doctrina secolului XXII - Ce va urma dupa capitalism?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x