Antena Căutare

(P) Vara aceasta, Bulgaria te așteaptă! Iată cele mai bune oferte pentru sejururi de la Hello Holidays

Unde petreci vacanța de vară? Dacă nu te-ai hotărât încă, vrem să îți recomandăm o destinație apropiată de țara noastră, de care sigur te vei îndrăgosti: litoralul bulgăresc.

un peisaj
Unde petreci vacanța de vară? Dacă nu te-ai hotărât încă, vrem să îți recomandăm o destinație apropiată de țara noastră, de care sigur te vei îndrăgosti: litoralul bulgăresc. | https://unsplash.com/photos/xNi3gCm7r94

Aici, vei găsi numeroase stațiuni, apa foarte curată, nisip fin și condiții de cazare excelente, pentru un sejur reușit. Îți prezentăm în continuare câteva sejururi Bulgaria 2022 de la Hello Holidays, pe care le poți rezerva foarte ușor, intrând pe site-ul agenției.

Albena este una dintre cele mai căutate stațiuni de către turiștii de toate vârstele. Dacă vrei să îmbini relaxarea cu distracția, acesta este locul ideal. Astfel, recomandarea noastră este un Sejur Bulgaria - Albena la Slavuna Hotel, de 3 nopți, cu autocarul. Hotelul este clasificat cu 3 stele și arată foarte bine. În prețul pachetului turistic sunt incluse transportul cu autocarul, cele 3 nopți de cazare în regim all inclusive, cameră cu vedere la mare și asistență turistică.

Stațiunea Balchik este considerată cea mai romantică de pe litoralul bulgăresc. Este o stațiune boemă, aleasă de către Regina Maria pentru a fi reședință de vară. Aici, vei descoperi frumusețea Castelului Reginei Maria din Balcic și a Grădinii Botanice de lângă el. Dacă vrei să te bucuri pe îndelete de această stațiune romantică, atunci optează pentru un Sejur Bulgaria - Balchik, de 3 nopți cu autocarul, la Mistral Hotel de 4 stele. În prețul sejurului sunt incluse următoarele: transport cu autocarul, cazare cu mic dejun și asistență turistică.

Obzor este o stațiune impresionantă datorită poziției sale. Este locul unde se întâlnesc Munții Balcani cu Marea Neagră, astfel că peisajele sunt impresionante. Plaja are o lungime de 7 km și o lățime de 60-70 metri. Este recunoscută pentru hotelurile care oferă regimuri de cazare all-inclusive și extra all-inclusive. Recomandarea noastră este un Sejur Bulgaria - Obzor, de 3 nopți, cu autocarul. Cazarea se face la Miramar Hotel Obzor, de 4 stele, în regim ultra-all-inclusive. Pachetul turistic include transportul cu autocarul, cazarea și asistență turistică.

Nessebar este unul dintre cele mai vechi orașe din Europa și cu siguranță cel mai frumos de pe litoralul bulgăresc. Zeci de mii de turiști ajung anual aici pentru a vizita partea veche a orașului și pentru a se bucura de plajele excepționale. Dacă și tu îți dorești un sejur în Nessebar, atunci îți recomandăm un pachet turistic deosebit. Este vorba despre Sejur Bulgaria - Nessebar, de 3 nopți cu autocarul, la Sol Nessebar Palace Hotel. Hotelul este clasificat cu 5 stele, iar regimul de cazare este all inclusive.

Nu în ultimul rând, trebuie să îți recomandăm și binecunoscuta stațiunea Sunny Beach. Este considerată a fi cea mai veselă stațiune de pe litoralul bulăgăresc și este potrivită pentru turiștii de toate vârstele. Recomandarea noastră este un Sejur Bulgaria - Sunny Beach, de 3 nopți, la Hotel Calypso, de 3 stele, în regim all inclusive.

Dacă ți-au plăcut aceste recomandări de sejururi și vrei să rezervi vacanța ideală pentru această vară, intră pe site-ul Hello Holidays!

În Luna de poveste, Happy Channel lansează concursul Copilărie de poveste începând din 1 iunie... (P) Idei de petrecut ziua de 1 Iunie alături de copilul tău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x