Antena Căutare

Secretele pe care niciun mecanic nu ți le va spune! Cum se conduce, de fapt, o mașină diesel

 Ai o mașină diesel și îți dorești să îi prelungești viață? Îți prezentăm câteva sfaturi pe care nu le vei primi niciodată din partea mecanicului tău. 

Ai o mașină diesel și îți dorești să îi prelungești viață? Îți prezentăm câteva sfaturi pe care nu le vei primi niciodată din partea mecanicului tău.

Dacă la o mașină pe benzină poți să dai cheie și să pornești imediat cum te-ai urcat, la o mașină diesel lucrurile ar trebui să stea altfel. Te urci, bagi cheia în contact și dai la automat numai când se sting martorii de bord. Dacă te grăbești, s-ar putea să uzezi motorul prematur, deoarece îl forțezi să se învârtă fără să pornească.

Nu aștepta pe loc să se încălzească

Motorul diesel se încălzește numai în sarcină, iar că să lucreze la randament maxim și să aibă cel mai bun consum, trebuie să se încălzească. Asadar, nu aștepta pe loc să încălzești motorul.

Nu lasă rezervorul să se golească

Nu lasa in rezervor puțină motorină, pe fund, până se aprinde becul, deoarece se formează condens și cum motorină e mai ușoară că apa, o să te trezești cu apa în pompă care îngheață făcând dop.

Bagă motorină bună

Dacă vrei să te bucuri mulți ani de dieselul tău, nu ai ce să faci decât să investești într-o motorină mai aditivata care îți va păstra internele curate.

Micii producători pun pe masă bucate delicioase! Târgul de bunătăţi româneşti își așteaptă gurmanzii în parcul Herăstrău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x