Antena 1 pregateste cel mai spectaculos show de cooking din Romania, Top Chef, care va avea premiera pe 5 noiembrie. Chef Joseph Hadad, alaturi de Nicolai Tand si Tudor Constantinescu, vor juriza acest concurs la care participa 24 de bucatari, aspiranti la marele premiu: 50 000 de euro si un curs de doua stele Michelin in Franta. Exigentele sunt uriase, juratii sunt foarte pretentiosi, astfel ca bucatarii vor avea de trecut, pentru a-si demonstra indemanarea, bunul gust si talentul, probe pe care telespectatorii le vor urmari in premiera, doar la Top Chef. Iata un exemplu de maiestrie, Chef Hadad pregateste o salata de homar.
Ingrediente
- 1 homar
- ulei de masline
- piure de morcov
- sparanghel
- sfecla
- ardei
- busuioc, cimbru, sare, piper
Mod de preparare
Se taie homarul cu foarfeca pentru a se scoate carnea, repetindu-se operatiunea cu clestele de homari. Feliem apoi carnea homarului in bucati de 1 centimetru grosime.
Articolul continuă după reclamă
Punem peste sfecla rosie taiata cubulete ulei de masline, sare si piper.
Taiem sparanghelul cubulete.
Chef Hadad ne arata cum sa asezam in farfurie si cum sa condimentam.