
Prăjitura Serenada
Ingrediente aluat: 500 g de făină 1 ou unt 200 g de ciocolată 1 cană de zahăr sare coajă de lămâie și de portocală umplutură: 1 kg de iaurt 8-10 ouă compot de mandarine și de piersici Mod de preparare Ingredientele...
Vineri, 11.04.2014, 11:21
Tablou de toamnă: Fazan cu mousse de hribi, vanilie şi legume
O combinație interesantă de carne, ciuperci, vanilie și legume care vă vor testa papilele gustative.
Luni, 20.01.2014, 22:17
Duet de ciocolată albă cu nucă de cocos şi cartof dulce
Un duet care-ți lasă gura apă, propus de Alex Iacob.
Luni, 20.01.2014, 22:17
Vită, stridii şi homar
Mihai Irimia ne prezintă o combinație uimitor de savuroasă.
Luni, 20.01.2014, 22:17
Millefeuille, nugatină şi ciocolată albă cu banană
Un desert minunat semnat de Mihai Irimia.
Luni, 20.01.2014, 22:17
Bezea italienească
O rețetă cu gust fin, propusă de Vereș Iștvan.
Luni, 20.01.2014, 16:53
Ruladă de curcan umplută cu caise și salvie, legume de sezon si sos cranberrie
Pentru o rețetă delicioasă din carne de curcan, urmați instrucțiunile puse la dispoziție de Daniel Grosu.
Luni, 13.01.2014, 11:39
Cartofi cu smântână și caviar negru
Daniel Grosu îndrăznește să ne propună o rețetă inedită.
Luni, 13.01.2014, 11:38
Tartar de biban de mare, cu wakame, keta caviar, avocado și fructul dragonului
Daniel Grosu ne propune o rețetă cu pește și fructe exotice.
Luni, 13.01.2014, 11:37
Mușchiuleț de porc cu glazură de zahăr brun, gutui și varză roșie cu suc de rodii
Un alt preparat interesant propus de Alex Iacob.
Luni, 13.01.2014, 11:36
Mousse de ciocolată cu spumă de zmeură
Alex Iacob ne recomandă un preparat delicios, fin și plin de savoare.
Luni, 13.01.2014, 11:35
Medalion de porc cu piure de morcovi, eșalotă caramelizată şi pudră de bacon – o specialitate a lui Daniel Grosu
Atunci când vrei să guști un preparat tradițional de Top Chef.
Luni, 06.01.2014, 22:25
Pave de căprioară cu andive şi pară în vin roşu – recomandarea lu Daniel Grosu
Un preparat delicios, plin de savoare.
Luni, 06.01.2014, 22:20

Mousse din ficat de pui cu foie gras – pregătit de Alexandru Iacob
Atunci când ți-e pofă de ficăței de pui și de ficat de gâscă, ai la îndemână o rețetă delicioasă.
Luni, 06.01.2014, 22:15
Scoici Saint-Jacques cu risotto de cartofi şi prosciutto
O combinație interesntă de scoici și cartofi.
Luni, 06.01.2014, 22:10
Muşchiuleţ de porc cu cremă de morcov şi spumă de cartofi – rețeta lui Mihai Irimia
O rețetă laborioasă, dar delicioasă.
Luni, 06.01.2014, 22:05
Carpaccio de anghinare cu mousse de brânză de capră şi piure de castane – rețeta lui Alex Iacob
O rețetă perfectă atunci când vrei să prepari angghinare.
Luni, 30.12.2013, 18:43
Salata doamnei Smith – Daniel Grosu
Chiar dacă nu o cunoști pe doamna Smith, salata ce îi poartă numele este pur și simplu minunată.
Luni, 30.12.2013, 18:31

Gazpacho cu ulei de arahide – un preparat senzațional recomandat de Alexandra Leon
Un preparat așa cum nu guști prea des.
Luni, 30.12.2013, 18:21

Marshmallow – un preparat senzațional recomandat de Daniel Grosu
Atunci când vrei să te răsfeți cu un desert delicios, îți recomandăm această rețetă.
Luni, 30.12.2013, 18:13

Crochete de ementaler
O rețetă căreia merită să îi acorzi atenție.
Luni, 30.12.2013, 17:37

Cheesecake sărat – o rețetă delicioasă a la Mirela Ivașcu
Un preparat potrivit pentru orice ocazie.
Marti, 17.12.2013, 14:53

Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu
Pieptul de rață este dificil de preparat. Cu această rețetă însă va fi floare la ureche.
Luni, 16.12.2013, 15:47

Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia
Un preparat delicios dintr-o carne pretențioasă.
Luni, 16.12.2013, 15:44

Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu
Atunci când ai chef de niște burgeri delicioși, încearcă să îi prepari conform acestei rețete.
Luni, 16.12.2013, 15:42

“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob
Un desert ce-ți va încânta papilele gustative.
Luni, 16.12.2013, 15:38
Creveți în stil asiatic – recomandarea Mirelei Ivașcu
Dacă îți plac creveții, dar nu știi cum să-i prepari, iată o rețetă simplă și gustoasă.
Joi, 05.12.2013, 16:48
Muşchi de vită cu mămăligă la grătar, piure de conopidă cu brânză de capră şi sos demi glace – gătit de Alex Iacob
Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.
Luni, 02.12.2013, 12:53

Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu
Un desert fin și cremos.
Luni, 02.12.2013, 12:48
Salată capresse cu influenţe “Thai” - recomandarea Mirelei Ivașcu
O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.
Luni, 02.12.2013, 12:34

Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu
Un preparat cu note exotice.
Luni, 02.12.2013, 12:30
Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon
PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul.
Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.
Luni, 25.11.2013, 22:45
Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob
PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios".
Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!
Luni, 25.11.2013, 22:44
Tort Pandişpan cu mere, bezea italiană şi sos de vanilie - recomandat de echipa lui Daniel Grosu
O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.
Luni, 25.11.2013, 22:43
Tort de ciocolată cu gem de caise preparat de Alex Iacob
Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.
Luni, 25.11.2013, 22:42
George Crăciun prepară supă cremă de dovleac
Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.
Luni, 25.11.2013, 22:40

Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură
O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.
Luni, 25.11.2013, 22:30
Mușchiuleț de porc cu andive, Saint Jacques, caju şi piure de cartof dulce pregătit de echipa lui Grosu
Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.
Luni, 25.11.2013, 22:20
Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi
Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!
Luni, 18.11.2013, 17:28
Mușchi de vită a la Hadad - un preparat de Top a lui Chef Hadad
Reţeta gătita de Chef Hadad în 60 de minute, deşi (în mod normal) este o reţeta extrem de complicată, care cere cel puţin două ore pentru a fi preparată ca la carte. Chef Hadad a vrut să stimuleze concurenţii şi să le demonstreze acestora ce înseamnă pasiunea pentru bucătărie.
Luni, 18.11.2013, 17:21
Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină
Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.
Luni, 18.11.2013, 12:46

Toast cu legume confiate
Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.
Luni, 18.11.2013, 12:43
Bezea "mi-cuit" cu fructe de pădure
O bezea delicios de fructată.
Luni, 18.11.2013, 12:41

Crema quatro formaggi
Ingrediente 100 g făină 100 g unt 500 g lapte 500 g smântâna lichidă 80 g parmigiano regiano 150 g emmentaler 150 g mascarpone 150 g compte sare, piper Mod de preparare Într-un bol punem toate ingredientele şi punem pe foc...
Luni, 18.11.2013, 12:40

Tarte cu ganache au chocolate
O tarta speciala pentru papile gustative speciale.
Luni, 18.11.2013, 12:37

O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie
O rețetă delicios de dulce.
Luni, 18.11.2013, 12:36
Cremă de lămâie pe biscuiţi de vanilie
Un rețetă de top.
Luni, 18.11.2013, 12:31
Cruton cu somon fume şi caviar keta
Un amuse-bouche delicios de pretențios.
Luni, 18.11.2013, 12:29
Scoici Saint-Jacques cu spumă de cartofi
Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.
Luni, 18.11.2013, 12:25