Antena Căutare

Apar primele STRATEGII la „Totul pentru dragoste”! Mădălina și Adrian: „Fii cât mai parșivă! Interesul tău primează”

Mădălina și Adrian au fost în camera de strategie. Cei doi îndrăgostiți au discutat cum să-l facă pe burlacul Laurențiu să cadă în capcana lor!

Mădălina și Adrian au fost în camera de strategie. Cei doi îndrăgostiți au discutat cum să-l facă pe burlacul Laurențiu să cadă în capcana lor!

„Fii cât mai parșivă! Interesul tău primează”, și-a încurajat Adrian iubita. Oare va reuși Mădălina să îl păcălească pe burlacul Laurențiu Matei să o aleagă și să îl lase fără premiul de 5.000 de euro?

Burlacul Laurențiu Matei are 38 de ani, este inginer de profesie și este pasionat de motoare. Acesta are doi copii minunați dintr-o căsătorie anterioară și a venit la emisiunea „Totul pentru dragoste – La bine și la greu” pentru a intra în cursa pentru premiul de 5.000 de euro!

Care sunt regulile competiției de la emisiunea „Totul pentru dragoste”

Laurențiu va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului: va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Însă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Bagajele la CONTROL! Cum au fost primite frumoasele concurente în casa „Totul pentru dragoste”... Burlacul Laurențiu și-a scos pretendentele la sala de sport și a făcut SHOW! Ce provocare au primit concurentele de la „...
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x