Căutare Live

Calvarul unei mame. Adele Chirică: ”Aveam un carnețel pe care scriam convulsiile lui. Când am ajuns la 500 m-am oprit din numărat”

Adele Chirică a venit la emisiunea „Totul pentru dragoste” pentru a povesti mai multe despre viața sa personală! Invitata este o femeie frumoasă a cărei prezență cu greu trece neobservată. E o mamă singură care și-a dedicat întreaga viață îngrijirii fiului ei Davis, diagnosticat cu sindromul Dravet, o formă rară de epilepsie.

Adele a devenit mamă în 2012. Când avea 7 luni, în prima zi de Crăciun, Davis, fiul ei, face prima criză violentă de epilepsie. Era în brațele bunicii, în fața bradului. Au chemat salvarea și au ajuns la spital, au fost trimiși direct la neurologie unde i s-a pus diagnosticul: epilepsie!

Timp de 5 ani copilul urmează un tratament drastic pentru epilepsie, până când, într-o zi, Davis intră în coma, iar neurologii din România ridică din umeri și o sfătuiesc pe Adele să meargă cu el în Paris. Ajung la un spital în Paris și acolo află că, de fapt, Davis suferă de Dravet, o formă extrem de rară de epilepsie.

”Aveam un carnețel pe care scriam convulsiile lui. Când am ajuns la 500 m-am oprit din numărat”, a spus Adele Chirică la ”Totul pentru dragoste”.

Calvarul unei mame pare desprins dintr-un film horror! ”Am crezut că moare! Am alergat cu el în brațe, salvarea nu mai v... Loredana a venit la emisiunea „Totul pentru dragoste” ca să demonstreze că e o învingătoare! „Am văzut ceva malefic în o...
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri