Antena Căutare

Mirela Vaida și-a pierdut glasul și a izbucnit în lacrimi, chiar în timpul emisiunii! „Dacă vreodată v-am greșit, vă rog să mă iertați!”

Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „Totul pentru dragoste”, și-a pierdut glasul și a izbucnit în lacrimi, chiar în timpul show-ului.

Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „Totul pentru dragoste”, și-a pierdut glasul și a izbucnit în lacrimi, chiar în timpul show-ului.

Îndrăgita prezentatoare tocmai discuta cu invitații săi atunci când un moment emoționant a făcut-o să rămână fără cuvinte și să lăcrimeze de emoție.

Mama Mirelei Vaida i-a trasmis un mesaj supriză fiicei ei, într-o zi aniversară: ”Te iubesc. Să-ți crești frumos copiii și să faci tot ce poți pentru ei”.

”Dacă vreodată v-am greșit, vă rog să mă iertați!”, a fost răspusul prezentatoarei emisiunii „Totul pentru dragoste”, adresat părinților ei.

Mirela Vaida,a izbucnit în plâns, ÎN DIRECT: „E pentru prima oară în 15 ani când face asta”... Vanessa are o poveste cutremurătoare! I-a murit copilul de cancer, a intrat în depresie, a ajuns să facă închisoare, apo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x