Antena Căutare

Surpriză uriașă la „Totul pentru dragoste”! Burlacul Ștefan Hamza a ales-o pe Carmen și a câștigat!

Tensiunea a atins cote maxime în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste”, atunci când Ștefan Hamza a trebuit să ia marea decizie!

Tensiunea a atins cote maxime în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste”, atunci când Ștefan Hamza a trebuit să ia marea decizie!

Regulile jocului au fost destul de dificile! Vlada, Gabriela, Carmen și Cristina sunt cele patru pretendente atrăgătoare care au încercat să-i cucerească inima burlacului Ștefan Hamza.

Nici sarcina lui nu a fost una ușoară, fiindcă a trebuit să își dea seama care este tânăra singură și să o aleagă pe ea. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Însă, dacă el face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

A venit și momentul culminant și Ștefan Hamza a ales-o pe Carmen, iar decizia lui s-a dovedit a fi cea bună, așa că cei doi pleacă acasă, împărțind premiul de 5.000 de euro, puși în joc la „Totul pentru dragoste”!

Tudor are îndoieli în privința Cristinei! Imaginile de la piscină îi dau gânduri negre!... Surpriză de proporții la ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”: Pe cine a ales burlacul Ștefan Hamza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x