Antena Căutare

Mamă, soție și femeie de succes! Ela Crăciun, despre provocări, probleme și o ,,dragoste care pătrunde tot corpul”: ,,Eu l-am cerut pe el în căsătorie"

Ela Crăciun, realizatorul emisiunii ,,Numai de bine” de la Antena 3, blogger, soție și mamă a doi copii, Alex, de 12 ani și Alessia, 6 ani, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soțul ei. Invitată în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, povestește că, între ea și actualul soț, ,,nu a fost dragoste la prima vedere”.

Ela Crăciun, realizatorul emisiunii ,,Numai de bine” de la Antena 3, blogger, soție și mamă a doi copii, Alex, de 12 ani și Alessia, 6 ani, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soțul ei. Invitată în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, povestește că, între ea și actualul soț, ,,nu a fost dragoste la prima vedere”.

Ela l-a cunoscut pe soțul ei în urmă cu aproape 13 ani. Ela si Alexandru împărțeau același birou, ea conducea o editură, iar el un business în transporturi. Atunci s-a legat o frumoasă prietenie. Era o chimie între ei, dar cam atât până în acel moment. Pe atunci amândoi erau implicați într-o relație. Jumătate de an mai târziu, s-au reîntalnit la un targ de carte, la care Alex i-a cerut un pupic, pentru că a venit și i-a ținut de urât. Nu l-a primit decât câteva zile mai târziu. De atunci au rămas împreună și Ela spune că îl iubește și acum ca la început. Ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie.

Ela mărturisește că venirea Alessiei pe lume a fost o provocare pentru cuplu mai mare decât ei doi se așteptau. Când copiii erau deja mari, cei doi soți s-au trezit într-un blocaj, se simțeau ca doi străini.

Ela Crăciun dezvăluie cum și-a salvat căsnicia după apariția copiilor, la ”Totul pentru dragoste!”... Ela Crăciun face mărturisiri emoționante: ,,A fost o perioadă când mă simțeam singură". Cum a depășit momentele de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x