Antena Căutare

Dramă fără margini! O mamă schingiuită de soț nu și-a mai văzut fiul de trei luni

Nu şi-a mai văzut fiul de trei luni. Tatăl băiețelului său a alungat-o de acasă, ar fi bătut-o şi ar fi jignit-o în ultimul hal.

Nu şi-a mai văzut fiul de trei luni. Tatăl băiețelului său a alungat-o de acasă, ar fi bătut-o şi ar fi jignit-o în ultimul hal.

Cu inima frântă şi plină de durere, o mamă, pe nume Margdalena Sima a fost obligată să plece de acasă şi de lângă copilaşul ei de nici 2 ani. Îi este dor de el şi ar face orice doar ca să îl poată vedea din nou pe cel mic. Să-l poată vedea și salva din casa tatălui care ar fi băgat-o pe ea în comă cu bătăile. Are sufletul rupt în bucăți de dorul fiului și trupul distus de bătăi.

Ea e mama Magdalena. Femeia care se simte prizoniera unui coşmar din care nu poate să mai scape. Bătăi, scandaluri, ameninţări cu moartea. toate pentru o femeie care şi-a dorit DOAR o familie fericită și care credea că visul i s-a îndeplinit atunci când l-a cunoscut pe el. Constantin e bărbatul pentru care soţia sa a făcut sacrificiul suprem. Femeia i-a salvat viaţa, însă în loc să primească o vorbă bună, ar fi primit doar umilințe și teroare.

Andrei, rodul unei mari iubiri

L-a iubit enorm, spune ea, iar Andrei a fost rodul iubirii lor. Dar acum, mama Magdalena nu se mai poate apropia de propriul fiu de nici măcar 2 anișori. De trei luni, ea a fost alungată de acasă. Fără nimic, doar cu inima frântă, aşa a fost aruncată pe drumuri biata mamă.

„Greșeala mea cea mai mare a fost că am ținut foarte mult la soțul meu. Venea băut, se lua de mine din diferite motive. Îmi dădea ori cu palmele, ori cu pumnii, ori mă dădea afară din casă. Ultima dată am plecat în papuci, fără ciorapi în picioare, într-o bluză şi vai de capul meu”, a povestit ea.

Amărâtă, disperată și speriată de moarte, mama a rămas fără casa pe care o moştenise de la primul șoț, cel căruia îi dăruise alți trei copii. Acum, acolo locuieşte bărbatul care i-ar fi făcut viaţa un calvar. Nu are ce să facă, a trebuit să stea pe străzi doar, doar să scape de bătăile şi chinuirile la care ar fi fost supusă.

„De două luni jumătate am plecat din cauza soţului, din cauza vorbelor urâte, din cauza ameninţărilor şi a bătăilor. Exact ca un câine din ăla pe care îl huleşte şi nu are unde să se ducă pur şi simplu. El n-are frică şi ruşine de nimeni”, a mai completat femeia.

Se simte ca un animal. bătut fără pic de milă. Un animal care a rămas fără puiuţul lui. Puiuţul pentru care mama ar face orice, să-l salveze de lângă bărbatul care parcă s-ar fi transformat într-un monstru.

Cu o disperare apăsătoare în ochi, Magdalena spune că vrea să fie din nou mamă, să poată avea grijă de fiul ei, Andrei așa cum a avut până acum 3 luni. când a fost gonită de acasă, mai ceva ca un animal, desculță, pe ploaie și fără niciun ban în buzunar.

Medana e „ispititoare” și îmbrăcată, dar s-o vedeți pe mama celei mai frumoase participante de la „Insula iubirii”: ”Zic... Care Matei? Care Tomiță? Care Sasha? EL este cel care i-a cucerit definitiv inima Elenei de la „Insula iubirii”. FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x